You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

De Meester van Spanje, Meester Sygon

Zijn missie is zich te verzetten tegen een  deel van de negatieve energie van angst of spanning die tussen de bewoners van dit land bestaat, en er tegelijkertijd in te  slagen een energetische balans  met de andere landen van Europa te krijgen

Het behouden van de balans en het welzijn van de bewoners van Spanje is onderdeel van de liefdevolle missie die Meester Sygon volbrengt.

Deze Meester woont in Spanje, hij heeft echter geen vaste  verblijfsplaats want hij verdeeld zijn tijd in zeven verschillende magische plaatsen die dit  land heeft.

Zijn missie is erg belangerijk, want samen met een groep van vijftien Meesters, realiseren ze heilige ceremonieën waar ze de energie van Spanje direct verbinden met de energie van een klein deel van het universum dat verantwoordelijk is om deze zone van de planeet te voeden.

Het doel van deze taak is is zich te verzetten tegen een  deel van de negatieve energie van angst of spanning die tussen de bewoners van dit land bestaat, en er tegelijkertijd in te  slagen een energetische balans  met de andere landen van Europa te krijgen.

Energetische zuivering

De ontwikkeling van zijn werk vindt vooral plaats in de grote steden, waar het makkelijker uit te vinden wanneer de energie in een negatieve manier aan het werk is.

Waneer dit gebeurd  gaan de Meesters naar de heilige centra, om middels ceremonieën, het land en de personen aan een zuiverder en subtielere energie te verbinden.

Deze energie kan helpen, maar dat is niet onherroepelijk zo, want de uiste kanalisering hangt voor een  groot deel  af van de toestand van elke persoon.

Een hulpbehoevende regio

Spanje is een land dat getuige en slachtoffer geweest is van verschillende belangrijke gebeurtenissen die het land getekend hebben, zoals Meester Sygon uitlegt:

"Sinds lange tijd heeft deze regio van de wereld  verschillende gebeurtenissen en feiten doorstraan die haar op een sterke manier getekend hebben”.

"De essentie en de regio van energie hadden hulp nodig zodat de wezens die er wonen niet beschadigd werden. Daarom proberen we hen de groots mogelijke energie en  bijstand te geven. Maar vooral proberen we hen liefde te geven, want alleen dit kan  alles naar de echte essentie terug brengen, naar de echte schoonheid”.

"Nu meer dan ooit hebben we jullie bewuste hulp nodig om verder te reiken dan wat nu mogelijk is”.

"Het is triest voor ons te zien wat er in die periodes gebeurd is, de mensen zijn bezig te vergeten dat ze bovenal door god gecreëerde wezens zijn, en dat die creatie naar zijn beeld is”.

"Ze willen vergeten dat alleen het pad van liefde ze zal leiden naar het bereiken van het geluk dat iedereen, werkelijk iedereen, wenst”.

"Niemand kan wonderen verrichten, alleen god heeft die macht en jullie zijn god, en als jullie je essentie hervinden, die van werkelijke universele liefde, dan kunnen jullie de wonderen die jullie te wachten staan verwezenlijken”.

"Wij zijn hier alleen om te proberen te helpen voor zover dit voor ons mogelijk is, maar de echte hulp is alleen in jullie zelf te vinden”.

"We hopen dat wanneer jullie ons werk in jullie wereld kennen,  ook kunnen voelen hoe groot onze liefde voor jullie is, onze broertjes en zusjes, maar vooral dat jullie de oneindigheid van de liefde van onze Vader God voor elk van zijn kinderen zouden kunnen zien”.

“ Het feit dat we op jullie wereld zijn betekent niet dat we dat doen om jullie leven te verstoren met een of ander verborgen plan, ons enige plan is dat jullie jullie oneindige geluk kunnen bereiken, zoals wij dat hebben gedaan; en dat jullie ook op een dag zullen kunnen zien hoe schitterend jullie zijn”.

"Wij houden hartgrondig  van jullie, zo is het en zo zal het altijd zijn...”

Ze zijn erg dichtbij

De tijd dat ik met deze Meesters doorbracht was schitterend en erg leuk want ze zijn erg humoristisch en vrolijk, ze bevestigen dat de enige manier om te helpen is, door gelukkig en vrolijk zijn.

Sommige van hun hebben werk zoals eenieder, binnen de sfeer waarin ze zich ontwikkelen en ze geven een deel van hun energie aan diegenen die hen omringen.

Een merkwaardig gegeven is dat ze de Spaanse taal,  evenals enkele andere talen van de verschillende Spaanse regios, perfect hebben leren spreken, Toen ik hun vroeg of het niet moeilijk was om te leren zei een van hun:

"Het was heeft wat langer geduurd, maar het geeft zo’n lekkere smaak als je het spreekt dat we besloten hebben de tongval te behouden zelfs als we met elkaar in onze eigen taal communiceren”.

Na dat gezegd te hebben brak er bij iedereen een schaterlach uit, die in plaats van  gelach op een prachtige melodie leek

Belangrijk is te vermelden dat deze Meester zei dat het gewoon is met veel Spaanse mensen te praten.

"Deze is onze missie van liefde en dit is slechts een van de manieren om hem te vervullen, altijd samen met jullie allemaal. Ik kan je bevestigen dat ik met 7 van iedere 10 personen van dit land (Spanje) het geluk heb gehad om ten minste een gesprek aan te knopen”, Waarover?, “Over alles!”

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up