You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

 

Wie zijn de Meesters?

Deze wezens van licht en liefde wijden hun spirituele, fysieke en mentale leven aan ons allemaal, aan hun grote en fraaie zonen zoals Zij ons beschouwen

Veel is er over de Meesters gezegd, die ook wel “engelen”, “spirituele gidsen” of “grote broeren” genoemd worden, maar misschien zal het nodig zijn om wat meer bijzonderheden te geven over hun leven, hun kenmerken en hun missie in deze Aarde.

De Meesters zijn wezens vol van licht, van wonderbaarlijke gevoelens, van nieuwe perspectieven, van genegenheid, van vriendschap, van toewijding en van vele andere mooie dingen. Ze zijn ontwikkelende wezens die ze de perfectie hebben bereikt.

Maar het belangerijkst is, dat ze hun spirituele, fysieke en mentale leven aan ons allemaal wijden, hun grote en fraaie zonen, zoals Ze ons beschouwen.

Deze wezens vervuld van liefde zijn niet van wind en ook niet slechts geest. Ze zijn fysieke wezens die vibreren en voelen zoals eenieder  van ons. Ze zijn levend en ze hebben organen net als ons. Het verschil is dat Zij geen egos kennen, omdat ze alleen maar volledig  positieve gevoelens hebben.

Wat hun uiterlijk aspect betreft kan ik zeggen dat omdat ze vanwege hun hoge graad van evolutie de mogelijkheid hebben om hun verschijning te veranderen. Dit hangt af van de energieke toestanden die ze moeten doorstaan.

Hoewel de aanpassingen zich in het algemeen uitten in een jonger of ouder fysiek, in overeenstemming met de spirituele toestanden, van spirituele of intellectuele wijsheid.

Maar ik moet duidelijk maken dat de Meesters zich niet in een dier of plant veranderen, vanwege de goddelijke en kosmische wetten die voor alle zonen van God gelden is dit niet mogelijk.

Alles met een enkele blik

Wat van hun uiterlijk het meest  uitblinkt zijn de ogen, hun blik van vrede, oneindige genegenheid en een eindeloze liefde voor alles om hen heen. Het is iets wat erg moeilijk is uit te leggen, maar zo makkelijk en eenvoudig om te voelen. Ze zijn een spiegelbeeld van God.

Bovendien, dankzij dat Zij altijd dichtbij ons zijn om ons de weg te wijzen, dankzij hun liefde en hun geloof zullen we, ooit op een dag, niet ver weg, ons in liefde kunnen verenigen en  ons hart hun laten voelen.

We zouden hen moeten proberen te voelen,  niet te geloven; we moeten gewoon ons hart hun laten voelen, want Zij zijn altijd bij ons, gereed om ons te helpen en ons te de weg te wijzen

Deze Grote Broeders, die wezens wier bestaan wij negeren, leven alleen maar om ons te helpen, niet uit een verplichting, maar uit liefde, iets dat wij vergeten zijn. Zij besteden hun complete leven aan het te helpen en te begeleiden van mensen zoals wij die op weg zijn om ooit naar ons hart te kunnen luisteren.

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up