You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

 

 

Verenigt u met onze krachtsinspanning!

De Wijsheid Van Het Hart Stichting heeft op dit moment uw steun nodig. Onze organisatie vereist vrijwilligers die zich identifieceren met haar uitgangspunten en doelen zodat ze kunnen helpen het werk, het bevorderen  van de noodzaak onze Wijsheid Van Het Hart te herinneren,  voort te zetten.

Als u deel uit wilt maken van deze missie, dan kun u dat op twee manieren doen:

1.-       Ons helpen met het vertalen van texten. We hebben vooral vertalers nodig voor Spaans naar Engels en voor Spaans naar Frans. Iedere andere taal is uitteraard welkom!

 2.-      Het verspreiden van onze artikelen. Als iets wat je op deze paginas gelezen hebt  je aanspreekt dan nodigen we je uit om anderen dat te laten weten.   Je kunt dat wat je interesseert kopieëren en publiceren, bijvoorbeeld op een van de vele groepen met vergelijkbare interesses zoals die op internet bestaan.

De mogelijkheden dat te doen zijn oneindig en zijn afhankelijk van de creativiteit van eenieder. Het enige dat we vragen is dat je verwijst naar www.sabiduriadelcorazon.org zodat de mensen die het lezen de site kunnen bezoeken en over meer themas kunnen lezen.

Wij hopen te kunnen rekeken op uw bijdrage. Geinterresseerden kunnen  schrijven naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it zodat wij het nodige kunnen coördineren.

Bij voorbaat dank!

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up