You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

 

Ieder leven, een missie

“ Wat ik wens is slechts een klein beetje te kunnen geven van wat ik tot op heden geleerd heb van deze grootse meesters en dat enkelen van jullie kunnen voelen wat onze ware realiteit is, wie we zijn en wat het is dat ons omringt”, Flora Rocha.

In 1991, gedurende een zonsverduistering, heb ik een magische en onverwachte ontmoeting gehad met een wezen van grote Wijsheid, die mij al die tijd heeft begeleid om mijn Missie te vinden, en om, middels ervaringen,  de verschillenden aspecten van het leven in het algemeen te begrijpen.

Met deze fraaie Meester, die ik Nintán of Nintancito noem, heb ik andere wezens zoals hem kunnen leren kennen, toegewijd aan wat ze de Wijsheid Van Het Hart noemen, wat niets anders is dan de kunst van het gelukkig zijn en gelukkig maken, met behulp van de gids van het vergeten dictaat van onze innerlijke wijsheid, zoals onze voorouders dat dag in dag uit deden.

Sindsdien begon ik een lange proces van energetische, spirituele, mentale en fysieke  voorbereiding die mij de hele wereld liet reizen. Mijn bezoek aan landen als Spanje, Frankrijk, de Verenigde Staten en Engeland gaven me de kans om op openbare conferenties een deel van het legaat dat de Meesters van Wijsheid mij hebben meegegeven door te geven.

Gedurende deze reizen heb ik plaatsen aan kunnen treffen die door verloop van tijd verstomt blijken te zijn gebleven en die toch zoveel te bieden hebben. De geheimen zijn daar te vinden, op elke plaats vol magie en mysterie, en er is maar een beetje connectie voor nodig om ze te kunnen luisteren.

Het vinden van de antwoorden

Een Tijdje geleden is er besloten dat het het juiste moment was om mijn ervaringen vanuit het standpunt van een vrouw van drie decennia,  die haar laatste 17 jaar van haar bestaan heeft besteed aan het zoeken  naar antwoorden op de vragen die ieder menselijk wezen kan hebben.

Eerst ging het middels in enkele steden in Mexico en in het buitenland georganiseerde conferenties, waar de mensen zoveel interesse toonden voor de aangedragen thema's, dat ik overwoog om mijn eerste boek te schrijven, Wijsheid van het Hart, in Mexico gepubliceerd door uitgeverij “Editorial Diana”, wat mij een ongelooflijk bevredigend gevoel  heeft gegeven.

Daarna besloot ik voor een tijd in de Verenigde Staten en in enkele Europese steden te gaan wonen, waar ik door ging met de onderzoek naar de zo interessante  onderwerpen als het nalatenschap van de oude beschavingen en naar het bestaan van duizenden wezens die hun missie van liefde vanuit alle hoeken van deze planeet ontwikkelden.

Het was toen dat ik voelde dat mijn onderzoek veel meer nodig had.. zelf al waren enkele van die vragen, zonder twijfel, al  beantwoordt.

Op die  manier blijf ik  reizen en doorgaan met het ontwikkelen van mijn dagelijkse voorbereiding met als doel alle wonderen die in het Universum bestaan te identificeren, en  de kennis te hervinden die de wezens die deze planeet bewoont hebben en bewonen ons hebben achtergelaten. Wat nu het belangrijkste is is om het via alle mogelijke middelen door te geven aan diegenen die ernaar op zoek zijn om iets meer te leren kennen dan wat aan ons iedere dag toegestaan wordt te zien.

Op dit moment ben ik deze site aan het ontwikkelen en een boek aan het schrijven dat in Argentinië gepubliceerd zal worden. Tegelijkertijd, lever ik bijdragen aan enkele  Mexicaanse kranten en het ontwikkel ik scripts voor films en televisie, waarin ik een nieuwe visie op het leven voorstel waarin de liefde en de hoop de pijlers zijn die ons dag in dag  uit en seconde voor seconde ondersteunen.

De onderwerpen die ik op deze website presenteer komen voort uit de ervaringen die ik  de afgelopen 17 jaar beleefd en gevoeld heb. Ik wil er de nadruk op leggen dat alles wat ik schrijf wordt voorgebracht door de kennis die ik bewust heb vergaard en onderzocht heb, Ik gebruik geen enkel soort kanalisatie of iets dergelijks,. Mijn mondelinge en schriftelijke weergave werk wordt en zal altijd op bewust niveau gegeven worden.

Ik hoop met heel mijn hart dat alles wat jullie hier lezen opgevat zal worden zoals het is, een fraaie realiteit, een werkelijkheid dat niet meer verborgen kan worden, een realiteit die ons ertoe zal brengen hoop en geloof te hebben in onze dag van morgen... Welkom.

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up