You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Wij zijn één met Japan

 

Wij zijn één met Japan

 

Het sturen van onze gebeden en gedachten van liefde naar onze broeders in Japan zal een energie zijn die veel teweeg kan bewegen en veranderen. Nu is het moment om de planeet te laten zien dat we van onze fouten hebben geleerd en dat wij de duisternis kunnen veranderen in licht

 

Onze broeders in Japan hebben onze hulp nodig, onze gebeden en goede gedachten aan hen. Dit kan een groot verschil maken. De vereniging en liefde van alle mensen kan een positieve verandering genereren, en iets heel goeds is nodig om de gevolgen die de grote ramp die onze Japanse broeders hebben ondergaan voor de planeet kan hebben te neutraliseren.

 

De Aarde is één en we zijn inherent verenigd in alle gebeurtenissen die erop plaats vinden. Positieve veranderingen komen ten goede aan iedereen,  negatieve gebeurtenissen daarentegen brengen ons slechts pijn en onevenwichtigheid. Wij mensen zijn echter sterk en nobel, dus wij moeten op momenten als deze onze beste gevoelens uiten. We zullen moeten strijden om een planeet in evenwicht te krijgen, dit is hoognodig.

 

Wij hoeven slechts te herinneren dat het leven erg broos wordt als het niet op de juiste manier wordt gevoed, en die voeding is de liefde, de compassie, de tolerantie en al die gevoelens dat in het hart van ieder gelegen zijn.

 

Het liefdevolle wezen, wijs en vriendelijk voor alles van hem omringt, hebben we geblokkeerd en doofstom gemaakt om plaats te maken voor het egoïstische, donkere en intolerante, wat ons er als mens toe heeft gebracht om veel fouten te maken.

 

 

Wij kunnen niet doorgaan met het toestaan van de vernietiging van het leven dat, uiteindelijk ons eigen leven is. Wij kunnen niet doen alsof de gebeurtenissen slechts natuurlijke cycli van onze planeet zijn. Wij moeten met verantwoordelijkheid de veroorzaakte schade tegemoet treden, en de enige manier om dat te doen is ons leven om te zetten in liefde en respect…

 

De kleine details maken de grote veranderingen. En die veranderingen kunnen nu alleen nog maar van ons komen, vóór dat het te laat is. Rampen zoals die in Japan zijn een herinnering aan hoe wij onze aarde hebben beschadigd, onze maatschappij, die zo onafhankelijk van het onnatuurlijke is gemaakt, aan de oppervlakkigheid die ons met de dag meer overstelpt.

 

We moeten echt leren van deze gebeurtenissen. Wij kunnen niet doorgaan met de onwetendheid over wat wij zijn, want het leven is er om het gelukkig te leven, in vrede en in harmonie. Alles lijdt naar hetzelfde: niemand wil doodgaan. Wij verlangen er allemaal naar ons in het leven waar te maken, en hoewel het tegenovergestelde lijkt, moeten we daarvoor op een verantwoordelijke en liefdevolle manier met ons bestaan doorgaan.

 

Vandaag, zijn er nog meer mensen die in angst leven, die hebben ervaren wat voor velen onmogelijk of ondenkbaar was. Zij zijn nu de hoofdrolspelers in een van de vele gebeurtenissen van pijn en vrees, waarbij ze zich hebben gerealiseerd dat nog macht nog het behoren tot een rijk land en technologisch gevorderd land, hen heeft kunnen bevrijden van de verschrikking om de natuur op deze manier te zien antwoorden.

 

De natuur handelt tegen haar eigen “natuur” van perfecte balans, die is aangetast door onze verkeerde manier van “leven”.

 

 

Daarom moeten wij dringend leren van deze pijnlijke tragedie, en evenzo van iedere gebeurtenis op de wereld die rood geschilderd is door het bloed van diegenen die, op een oneerlijke manier, zich opgesloten vinden vanwege de hoogmoed en de onevenwichtigheid van velen, en die de mensheid , met de goedkeuring van ons allemaal, de maatschappijen van de wereld,  gebracht heeft tot deze gevallen van onzekerheid en pijn.


Wij hoeven niet meer oorlogen te creëren, niet nog meer conflicten. Wij dienen elkaar slechts meer lief te hebben, meer liefde verdelen. Hoewel het overdreven of belachelijk klinkt, en misschien zal het zo voor velen klinken, maar feitelijk geloof me is er niets overdrevens of belachelijks aan. In feite kun je het vertalen als een verandering gebaseerd op de ware natuur van de mensheid, op de perfecte balans die het grote Universum, wat wij allemaal zijn, ons laat zien…

We hebben er behoefte aan te voelen en te geloven dat we in staat zijn om een grote verandering te bewerkstelligen,  en het is niet slechts een geloof, het is een werkelijkheid die wij moeten  voelen, leven en bewijzen.

Nu is het moment om deze verandering te beginnen, nu is het moment om aan onze planeet te laten zien dat wij van onze fouten hebben geleerd en dat wij de duisternis in licht kunnen veranderen.

 

Te beginnen met het sturen van onze gebeden en gedachten van liefde naar onze broeders in Japan, en evenzo naar elke plaats waar de liefde verdreven is, dit zal een energie zijn die veel teweeg kan brengen en veranderen.

 

Het is het moment om te zien hoe sterk en machtig we door de Liefde zijn en door die macht die in onze harten schuilt en wacht tot wij uiteindelijk besluiten om het te gebruiken. De wijsheid, liefde en evenwicht is wat wij nodig hebben om een toekomst op deze Aarde te hebben, en vandaag zijn er velen die dit nodig hebben.

 

 

Dat het evenwicht van ons hart ons vergezelt en onze weg verlicht om te kunnen reiken tot de harten van allen die behoefte hebben aan liefde en geloof… De macht zit in de liefde en ieder van ons is in staat om dit te geven…

 

Met liefde voor onze geliefde Aarde en al haar kinderen…

  

Flora Rocha

Wijsheid van het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up