You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Gelukkige Lentenachtevening voor

 

Gelukkige Lentenachtevening voor iedereen!

 

Dit begin van jaargetijde geeft  evenwicht aan,  wat op dit moment het belangrijkste is wat wij allemaal zouden moeten bereiken en door middel van liefde zullen we daarin slagen

 

Deze dag is zeer belangrijk want we maken plaats voor een nieuwe energetische fase in ons leven, een nieuwe energie die ons pad zal voeden, en waarin het de innerlijke verbinding met dat wat ons omringt zeer belangrijk is.

 

De Lentenachtevening betekent dat onze Moeder Aarde op dezelfde manier op het noordelijke als op het zuidelijke halfrond verlicht wordt. Dit geeft als voordeel hetzelfde evenwicht in onze eigen energetische centra.

 

Daarom is het van groot belang dat we ons bewust zijn van deze nieuwe kans om ons leven in balans te krijgen. Evenzeer is het van belang te herkennen dat de natuur ons opnieuw de kans biedt om ons met onze omgeving en met het leven te verenigen…

 

De verandering die op de hele planeet plaatsvindt, tegenovergesteld in seizoenen afhankelijk van het halfrond (Lente op het noordelijk halfrond en herfst op het zuidelijk halfrond), is nog maar een fenomeen van onze perfecte natuur om onze energie en ons leven in balans te krijgen. Het is een heilige gebeurtenis voor onze voorouders die ons de, al bijna vergeten, kennis hebben nagelaten van het belang van deze gebeurtenis voor onze Aarde en voor ons, haar kinderen.

 

Onze grote vader de Zon zorgt ervoor dat onze Noordpool een dag van 6 maanden te zien krijgt, nadat hij eerder een lange nacht van ook 6 maanden heeft gegeven. En op dezelfde manier dat een vader zich verdeelt tussen zijn kinderen zal hij nu de Zuidpool toestaan 6 maanden lang de nacht te bewonderen, en met dit fraaie natuurlijke ritueel wordt het evenwicht op de planeet geactiveerd.

 

 

Vanwege dit alles, is het van groot belang dat wij ons tenminste enigszins bewust zijn van wat er aan de hand is, van de veranderingen die de natuur ons biedt en hoe het ons daarmee het belang van  evenwicht in onze levens laat zien.

 

Wij dienen de noodzaak in te zien om alles wat we zijn te voeden, om het hart op dezelfde waarde te schatten als het verstand, om de geest te voeden zoals we dat ook met het lichaam 3 keer per dag doen en om respect geven om het te kunnen ontvangen. Er zijn dus veel zaken die iedereen zou moeten waarderen en evalueren.

 

Nu, meer dan ooit, dienen we het werkelijke waarderen, dat wat nodig is om te kunnen leven, om door te kunnen gaan met het leven op Aarde. Als we dit niet doen zullen wij het sinds de mensheid grootst mogelijke gevaar lopen.

 

 

Daarom is VANDAAG het moment om te ontwaken, om deze periode, waarin de planeet middels de natuur onze gids naar evenwicht zal zijn, te waarderen.

 

Na de rampen die hebben plaatsgevonden is de Lentenachtevening  het beste wat ons kon overkomen. Nu is het van belang om deze nieuwe om ons leven en onze Aarde in evenwicht te krijgen op waarde te schatten.

 

Velen zullen zich afvragen; “hoe kunnen wij onszelf in evenwicht brengen?” Het antwoord daarop is: met Liefde, de uiting van de Liefde is de uiting van ALLES. Als je ware Liefde voelt, leer je te respecteren, te genieten, te waarderen en om gewoon GELUKKIG te zijn, wat als resultaat evenwicht  zal brengen in jouw leven en in dat wat je omringt.

 

Wij hebbeen allemaal iets om lief te hebben, wij hebben allemaal een reden om te lief te hebben, niemand kan stoppen met liefde te voelen. Diegenen die zeggen het niet te kennen hebben het fout,  iedere dag  als ze wakker worden, voeden ze zichzelf en lopen ze, dat alleen al is liefde voor hun leven.

 

Wie niet liefheeft, leeft niet… De hartslag vertegenwoordigt de latente liefde. Egoïsme is wat de liefde voor ons verbergt en wat ons uitnodigt om fouten te maken. De liefde bestaat nog maar is begraven onder de donkere duisternis van het egoïsme die ons mensheid ertoe heeft gebracht om ons op deze manier te gedragen.

 

Vandaar dat we de schoonheid van wat wij zijn niet kunnen negeren, de schoonheid van wat het Universum en onze fraaie Moeder Aarde ons bieden in prachtige samenwerking met de Zon en door het creëren van een perfecte dans van liefde om alle bewoners van deze planeet door middel van haar lentenachteveningen te voeden met het evenwicht van Liefde en van universele energie.

 

 

Een gelukkige dag voor allen die deze Aarde bewonen, en oneindige dank aan onze fraaie natuur omdat ze ons zo lief heeft… Dank ook aan alle planeten in ons systeem, en verder, bedankt voor dat wat jullie ons met iedere lentenachtevening sturen, waarin de planeten van het Universum zich verenigen in deze dans met vader Zon, iets wat onze voorouders op waarde wisten te schatten.

 

Nu is de tijd voor de huidige beschaving om dit te doen, om te ontwaken voor deze genegeerde, maar van onschatbare waarde zijnde, hulp van het Universum…

 

Laten we dus leren om te leven, en moge deze lentenachtevening ons geven wat wij nodig hebben om door te gaan en om het evenwicht en gerechtigheid te herstellen, en dat  wij de mensheid de liefde die in onze harten schuilt, mogen geven… Laat het zo zijn…!

 

Gelukkige lentenachtevening maart, 2011

 

 

Flora Rocha

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Wijsheid van het Hart Stichting

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up