You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

 

Nieuw jaar, nieuwe kans

Elke cyclus of  elk jaar geeft ons de prachtige kans om met hernieuwde  spirit en kracht middels de nieuw gegeven energie door te gaan, en naar gelang die cycli voorbijgaan zullen we wijzer en  capabeler worden

We staan op het punt om in ons leven afscheid te nemen van alle gedurende 2008 beefde ervaringen en emoties en enkele uren verwijderd van het krijgen van een, in alle opzichten,  nieuwe kans die ons gedurende het Nieuwe Jaar 2009 met een andere energie zal vervullen.

Voor onze voorouders werd de viering van de nieuwe cycli gemarkeerd door de landbouw , want de wijze Moeder Aarde geeft ons door zijn talloze kansen op leven  ook de mogelijkheid herboren worden, om weer de kracht van een begin te hebben en ons zo, voortdurend, van de nodige energie te voorzien zodat we van alle fraaie dingen die het universum en onze planeet ons geven, in iedere cyclus kunnen genieten en de kunnen waarderen.

Elke cyclus of  elk jaar geeft ons de prachtige kans om met hernieuwde  spirit en kracht middels de nieuw gegeven energie door te gaan, en naar gelang die cycli voorbijgaan zullen we wijzer en  capabeler worden . Dit proces zal ons brengen tot een constante evolutie waar we rekening mee dienen te houden om ieder nieuw jaar te waarderen.

Zoals de akkers iedere cyclus hun vruchten geven, zo hebben wij dezelfde kans om onze vruchten van ervaringen, emoties en gevoelens te geven die ons, gevoed door de door ons beleefde ervaringen,  steeds meer de juiste beslissingen zullen laten nemen.

In iedere nieuwe cyclus gaan we vooruit richting onze Evolutie als schepping van deze Aarde, verenigen we ons met het Universum, met dank aan ons bewustzijn van Liefde en met dank aan de kracht die we ieder jaar opdoen en waar we gebruik van maken. Dit is wat ons ertoe zal brengen om onze wandeling naar het Geluk te veranderen...

 

Liefde en dankbaarheid voor 2008   

Slechts door ons bewust te worden dat het verloop van tijd en de telling ervan er uitsluitend zijn om ons te helpen weten dat ons op ieder moment  een kans wordt gegeven om nog een keer die dingen op ons pad tegen te komen die we misschien op een moment negeerden of waarop we we gewoon niet voorbereid waren om het op te vangen. Ieder jaar zullen we echter weer die maximale mogelijkheid krijgen om onze ervaring te behouden die zich in Wijsheid zal omzetten en die zich met die innerlijke en universele Wijsheid zal verenigen.

Door ons slechts daarvan bewust te worden zullen we erin slagen dat in iedere cyclus onze vruchten de voeding zullen zijn die ons de kracht geven om een omgeving van waarheid en licht te creëren waarin uitsluitend het Geluk het antwoord op alles zal zijn...

Laten we van ieder jaar met Liefde afscheid nemen en met dankbaarheid voor de lering die het ons achterlaat en laten we waarderen dat het slechts een extra trede is geweest op weg naar onze evolutie en Geluk.

Laten we het het Nieuwe Jaar ontvangen met de Liefde die het vorige jaar ons geleerd heeft waar te nemen en met de ervaring, het bewustzijn en de overtuiging dat deze Nieuwe Cyclus ons nog Gelukkiger zal maken. Hiermee zullen alles waar we het meest naar verlangen bereiken en  zullen we ons omhullen met het Licht en de Kracht die slechts de Liefde ons kan geven, en dat is wat we zijn: Liefde...

Oneindige en diepe Dank aan dat prachtige 2008 voor al het beleefde en wees welkom met alle Liefde die het afgelopen jaar mij heeft geleerd, dierbaar jaar 2009!!!

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up