You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

 

Help Tibet!

Dit is het moment om het egoïsme en de onwetendheid tot staan te brengen. Alstublieft, we dienen onze Tibetaanse broeders en lama’s te steunen om door te gaan met hun Missie, de Missie van evenwicht voor  Moeder Aarde...

Het is erg triest en hartverscheurend om te zien wat er aan de hand is met de Tibetanen en de lama’s. Het is ongelooflijk dat China ze door de jaren heen op deze manier martelt zonder dat iemand er iets aan doet.

De landen van de Eerste Wereld die er de macht voor hebben en ter verdediging op kunnen treden besteden geen enkele aandacht aan de grote onrechtvaardigheid die deze wijze personen dag in dag uit ondergaan.

De vraag die velen ons stellen is: Waarom is China zo geïnteresseerd in een arm land zonder middelen? Slechts de lama’s en China hebben daarop het antwoord, maar toch, hebben wij als hun broeders de plicht om ze te helpen zoals ook zij dat doen.

De hulp die ze ons geven is immens en oneindig en is gericht aan onze planeet en, als gevolg daarvan, aan elke bewoner van deze planeet.

Zij wijden hun leven aan het gebed en aan de activering van de heilige energieën van onze Moeder Aarde.

Ik heb de kans gehad om dichtbij ze te zijn en mezelf te realiseren wat voor ongelooflijke Liefde en Wijsheid ze hebben voor elk aspect van deze maatschappij en voor alle mensen. Elke seconde van hun leven wijden ze aan helpen middels hun gebeden, zangen en rituelen. Hun compassie en tolerantie zijn oneindig en we hebben dat niet op waarde geschat.

Hun Missie is het geven van Liefde en ons te helpen om een evenwicht voor deze planeet te behouden zoals ze dat al eeuwen hebben gedaan, en uiteraard dat de fraaie Dalai Lama de gids is van allen die besluiten zich met Liefde, Tolerantie en Compassie te gedragen.

Voor deze duistere en kwaadaardige wezens is zijn aanwezigheid vervelend want ze weten wat voor positieve invloed en welke liefde hij op de mensen uitoefent. Deze duisternis probeert daarom de sporen en aanwezigheid van wezens die slechts voor de Liefde en de Vrede van deze planeet vechten uit te wissen.

 

Dit is het moment

Ik denk dat alle mensen zichzelf af moeten vragen wat de werkelijke reden van deze onderdrukking en onrechtvaardigheid is. Het antwoord zal makkelijk te geven zijn als we het aan ons hart vragen.

Dit is het moment om het egoïsme en de onwetendheid tot staan te brengen. Alstublieft, we dienen onze Tibetaanse broeders en lama’s te steunen om te door te gaan met hun Missie, de Missie van evenwicht voor  Moeder Aarde...

We hebben het in onze handen en in onze harten, laten we ons verenigen in deze nobele zaak en dan zullen we de voortduring van leven op deze planeet veiligstellen... 

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

  

We verenigen onze stem voor hun bevrijding...

Enkele deelnemers van de Wijsheid van het Hart Stichting hebben hun mening en gevoel achter willen laten over de situatie die de lama's en Tibetaanse burgers op dit moment doorstaan:

Ik geloof erin dat de wezens die de wereld regeren op een dag de wijsheid en liefde zullen hebben die de Dalai Lama heeft, die tegen  geweld is. Laten we de leringen redden die de Meesters van Licht en Liefde ons hebben nagelaten om een planeet vol liefde en geluk creëren. Als broeders zou niemand bij andere personen pijn moeten veroorzaken en zeker geen inbreuk te make op hun recht en hun leven. Als mensheid dienen we zonder geweld, maar met energie te verdedigen, de regering van China te vragen de rechten en vooral het leven van onze Tibetaanse broeders te respecteren.

We zullen de Dalai Lama en de lama’s altijd ondersteunen!

María Guadalupe Pérez Domínguez

Vanuit de grond van mijn hart stuur ik  mijn Tibetaanse lama broeders mijn energie van Liefde, Begrip en onvoorwaardelijke steun. Ik vraag aan God Licht ons te omhullen en beschermen op dit zo moeilijke moment dat, al is de situatie in Tibet al enkele decennia ongecontroleerd, het nu helemaal onevenwichtig is.

Na alles wat onze Meester en Gids Dalai Lama deze planeet heeft gegeven, is het minste wat we kunnen doen ons te verenigen en ons te laten voelen in gebed, en wie het wil verspreiden, de waarheid in Tibet.

Juan Equiz

In dit tijdperk waar het Licht meer dan dient te stralen zien we weer dat de negatieve wezens het onbetwistbare, de kracht van de liefde en wijsheid, proberen te stoppen,  de lama’s worden aangevallen en onderdrukt, perfecte voorbeelden van een soevereine houding.

De overwinning va de waarheid is hier en nu, laten we niet toestaan dat de waarheid vervormd wordt en laten we ons verenigen in houdingen en oraties om te voorkomen dat de obscurantisten en verdwaalde krachten deze wezens van licht aantasten. Laten we onze lippen openen en laten de verontwaardiging die dit misdrijf bij ons veroorzaakt kenbaar maken. Laten we bidden, maar ook alles boycotten dat uit deze nefaste houdingen voortkomt, de echte Chinese wijsheid steunend en afwijzen van patronen die de mensen manipuleren en dwingen om van hun ware goddelijke natuur af te wijken.

Geliefde lama’s, vanuit het diepste van ons hart zijn we en zullen we altijd bij jullie zijn, want dat doen is het herkennen van onze oorsprong en onze missie.

Alfonso Álvarez Bañuelos

Als je jezelf heeft gevraagd wie de Dalai Lama is, dan is dit het moment om te weten dat hij pure liefde, compassie, tolerantie en vrede is, en dat het is tijd om met het hart te voelen dat het moment gekomen is dat we kunnen beslissen hem te steunen in zijn geweldloze zoektocht naar de bevrijding van zijn volk, van onze Tibetaanse broeders en lama’s die slechts liefde aan alles en iedereen hebben gegeven.  Nu is het moment om te weten dat het niet mogelijk is het nieuws te geloven als ons verteld zegt dat alles goed is, terwijl we voelen dat het niet zo is. Laat de verbinding van allen voor een land van lama’s vrij van schendingen en mishandelingen vandaag plaatsvinden.

Marisela Buelna

Bedankt om jullie Hart toe te staan zich te openen en het bericht van de Meesters te voelen zoals het is, een prachtige realiteit die ons naar de volledige vervulling als wezens van Licht, Liefde en Geluk zal leiden. Op dit moment vinden er erg bedroevende gebeurtenissen plaats waar alle Kracht, Licht en Liefde ervoor nodig zijn. Ik weet dat we verenigd in staat zijn om onze Tibetaanse broeders te helpen, want zij hebben altijd onvoorwaardelijk ieder wezen op deze fraaie Blauwe Planeet geholpen,  de gehele mensheid in het bijzonder.

“Hoe?”  zouden jullie zeggen: Met jullie hele Hart, met oraties, door kunst, en inclusief in jullie dagelijkse gevoel, door te  bidden en te geven aan hun. Door te voelen en visualiseren dat alles wat we aan het creëren zijn, met zulke kracht aankomt, en in en vorm van licht,  dat het hun Licht, Liefde, en vooral, Vrede en Bescherming gaat geven, voor hun en voor hun families die er op hetzelfde moment dat je deze petitie aan het lezen bent net zozeer om vragen. Nogmaals Hartelijk Bedankt.

Iván Méndez

Het is erg triest om te zien wat onze lama broeders, Tibetanen en onze grote Meester Dalai Lama allemaal moeten doorstaan,  want wat wij op televisie en in de pers zien is minimaal, vergeleken met de marteling van de Tibetanen door de Chinezen. Helaas is dit niet slechts van vandaag, ze gaan al 49 jaar door deze lijdensweg.  Toch geven ze ons het voorbeeld van wat liefde, tolerantie en compassie is.

Daarom doe ik een omroep aan jullie hart om ons te verenigen in een enkele kracht, in oraties van liefde, bescherming en licht om de lama's, Tibetanen en Dalai Lama te helpen om het heilige land dat hun toebehoort terug te krijgen, en zo hun fraaie missie te kunnen uitvoeren. Onthoud dat vereniging de kracht maakt. Laten we die kracht van liefde en wijsheid van onze harten naar buiten komen, laten we het aan onze broeders geven en laten zien dat het wel kan!

Vicky Rosales

Kreten van pijn, droefheid en wanhoop worden gehoord vanuit Tibet, het moedige Tibetaanse volk wordt onderworpen aan de meest wrede marteling en onderdrukking. Er worden stemmen gehoord die om Vrijheid,  Gerechtigheid en Hulp vragen. De fraaie lama's en de Dalai Lama vertegenwoordigen het licht, de liefde en hoop. Hij is het licht dat ons op deze Aarde begeleidt.

Ik verenig mijn hart met mijn lama broeders en het Tibetaanse volk, en met mijn gebeden geef ik ze mijn liefde, mijn kracht, mijn steun en mijn licht. De lama's zijn de Ziel van deze Moeder Aarde. Ik bid ervoor en verlang ernaar dat hun licht voor altijd straalt en dat ze door kunnen gaan met hun heilige missie van Liefde.  Licht, kracht, liefde en bescherming voor mijn lama broertjes. Ze staan er niet alleen voor. Al mijn steun, lama broertjes!

Salvador Trujillo

Wij alleen die in deze dagen lijden door de verdrietige gebeurtenissen van Tibet, laten we  altijd de grote boodschap van vrede, tolerantie en compassie van Dalai Lama onthouden. Laten we niet toestaan dat negatieve en gewelddadige gevoelens onze harten bezetten, zelfs niet als antwoord op onderdrukking. Op deze manier zullen we niet opgeven om voor onze idealen te vechten, maar zullen we het machtigste wapen gebruiken zijn: DE LIEFDE.

Maak je hart wakker, schudt all de onverschilligheid die in hem opgestapeld is van je af. Blijf jezelf eraan herinneren dat de lama’s nobele zielen zijn die hun hele zijn leven aan jou wijden. Het minste wat we kunnen doen om  ze voor hun toewijding en liefde te bedanken,  is  met onze harten dichtbij ze te blijven, te bidden dat het hart van de Chinese regenten zich voor het licht kan openen, en voor altijd alle soorten geweld tegen Tibet en onze geliefde Lama’s achterwege te laten.

Mario Varrica

Wat in Tibet nu gebeurt is als een nachtmerrie, iets dat nooit had mogen gebeuren. Het is ongelofelijk dat de door deze wezen vertegenwoordigde Liefde op een zo wrede en straffeloze manier aangevallen wordt. Hoewel we bij hun zouden willen zijn om ze tegen de agressies te beschermen, kunnen we dat niet, maar wat we wel kunnen is ze al onze Liefde en dankbaarheid sturen voor alles wat ze voor ons gedaan hebben en doen op elke seconde. Met deze woorden geef ik ze al mijn hart en bescherming in de wens dat  alles snel slechts een nachtmerrie was  die nooit  had mogen gebeuren.

Eva Rocha

Het overweldigende materialisme van de dirigenten van de Chinese volk zullen de wijsheid, de liefde en het leven dat de Tibetaanse Lama’s dagelijks genereren voor onze Moeder Aarde en al haar bewoners middels hun dagelijkse gezangen,  gebeden en rituelen van genezing niet kunnen onderdrukken.

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up