You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Onthullingen over Mercurius

Deze planeet stuurt ons elke dag een energie van pure Liefde, in de hoop dat wij kinderen van de Aarde in  de harmonie en geluk kunnen leven waarmee we geschapen  zijn

Recent zijn er op Mercurius rondom de kraters donker gekleurde stralenkransen gevonden en nog één van een groter formaat en met een speciale en unieke glans die niet verklaard kan worden...

Mercurius is een van de planeten die de  Aarde het meeste beïnvloedt en daarom heilige plaatsen bezit die geactiveerd worden om energie naar onze planeet te sturen. Op dit moment is een van de grootste energetische centra actief, het is degene die hulp naar onze planeer stuurt.

Dit centrum wordt geactiveerd met een gigantische kristal van meer dan 80 kilometer groot. Het is zo immens, dat het met ons beperkte verstand bijna niet voor te stellen is... Deze enorme kristal absorbeert de energie van Mercurius en van andere planeten uit het Zonnestelsel die ermee verbonden zijn en stuurt deze richting onze Moeder Aarde, waar het in elk energetisch centrum dat nog op onze planeet bestaat ontvangen wordt.

Bij ontvangst wordt het verdeeld over alle kristallen die in concentraties gesteente  en daarbij in de buurt te vinden zijn. De kristallen laden zich op met al die pure energie, evenals de andere elementen (water, aarde en lucht) die zich  in de omgeving van deze plaatsen bevinden.

Doordat dit mogelijk is volbrengen de elementen en elementalen van de natuur hun oneindige  taak om ervoor te zorgen dat kleine en grote stukken van kristal naar ons mensen toe kunnen komen.

Op dat moment ontvangen we ook dat wat de elementen (water, lucht en vuur) ons geven, geladen met al die energie die onze energetische centra zal activeren en onze gevoeligheid en verbinding met het universum zullen vergroten…

 

Energetische reinigers

De kraters met donkere stralenkrans die de wetenschappers hebben kunnen waarnemen  absorberen de energie van onze aarde. Al die donkere energie die slechts ons milieu schaadt. Het zijn net waterzuiveringen die die negativiteit reinigen en bewerken binnen die enorme centra van energetische hulp.

Als Mercurius deze negatieve emissies van onze planeet ontvangt, bewerkt hij ze middels energetische kanaliseerders die de energie splitsen, een bewustzijn van zijn bestaan, die ook deel van ons is.

Wanneer de energie in die grote energetische processors komt, wordt het gecombineerd met de energie van vrijwel alle planeten van het universum, want wanneer die donkere energie in contact komt met de sublieme energie van de Universele Liefde van onze broeders, hervindt het haar ware essentie. Op deze manier zorgen het licht en de Oneindige Liefde ervoor dat deze energie onmiddellijk weer zal zijn zoals het in het begin was.

Als de energie, de zus van het Universum gecombineerd  wordt met die van de pijn en de duisternis van de Aarde, en ze door deze verbinding veranderd zijn, dan zal het energetische hoofd centrum (door wetenschappers krater genoemd)  klaar zijn om de verbonden energieën die naar de Aarde terug zullen komen te ontvangen.

Hier, zullen ze de missie van hulp en Liefde vervullen om naar iedere uithoek  te gaan,  om  ten minste een beetje van alle schade die onze Moeder Aarde dag in dag uit oploopt te verlichten.

 

Energie van pure Liefde

Het moment van verbinding en communicatie met de Aarde via deze ongelooflijke plaats gebeurt in de meest onvoorstelbare bewoordingen, met een licht en een schittering die slechts met het licht van God en van onze Vader Zon te vergelijken zijn…

Het is een energie van de meest pure Liefde die vanuit elke hoek uit het Universum komt in de hoop dat wij de kinderen van de Aarde in harmonie en gelukkig kunnen leven  met datgene waarmee we geschapen zijn. Terug gaan naar onze ware essentie, is het doel van deze hulp.

Dit is slechts een fractie van wat er aan hulp voor ons bewoners van deze planeet gedaan wordt. Dag in dag uit ontvangen we ongelooflijke cadeau´s van het Universum, want het gehele Universum streeft ernaar dat we tot onze bewuste integratie komen van onze waarheid, de kosmische universele waarheid.

Daarin is de behoefte te vinden om ons bewust te worden en ons meer met onze omgeving te verbinden, om zo in staat zijn om ons Universum te leren kennen en te begrijpen… Dit is het moment om het te doen, want straks is het misschien te laat…

 

Wetenschappers: het moment is gekomen

Voor de regeringen van deze wereld en voor onze wetenschappelijke gemeenschap zal er geen andere optie overblijven dan alles te zeggen wat ze weten en kennen. Langzamerhand  zullen ze  moeten onthullen wat ze  is gegeven en wat ze zelf hebben ontdekt. Ze weten dat er een doel is en ze weten ook dat daar tegenin gaan ze duur kan komen te staan.

Als onze regeringen en wetenschappers intelligent zijn, zullen ze weten dat de waarheid steeds dichterbij ontdekking komt, en dat het beter is dat zij het zijn die het ons onthullen. Dat is wat ze gedaan hebben als ze ons “ontdekkingen” hebben  laten weten, en gaandeweg ons een algemener overzicht geven van ons universum en van  haar gelijkenis met onze omgeving.

Het is aan ons het meer te voelen en om meer vraagtekens te zetten, want het behoefte aan antwoorden kan ons laten beginnen te ontdekken en te voelen wat ons omringt.

 

Een magische en onbekende verbinding

De hulp en de verbinding is oneindig, maar zal ons bekend en door ons gevoeld moeten worden om effectiever te kunnen zijn, veel van de hulp wordt immers niet op de juiste manier benut.

Onze planeet heeft een verbinding met het hele universum en de andere planeten van onze Melkweg en het zonnestelsel die je magisch zou kunnen noemen, dat is het juiste woord, waarbij ieder menselijke wezen communiceert met onze “onbekende” broeders.

Niettemin, is die communicatie verloren gegaan en vergeten, slechts achtergebleven alsof als of het een verslag of een fantastisch verhaal is dat deel is geworden van de berg begraven waarheden in ego´s van onze huidige maatschappij …

Het is heel erg belangrijk deze realiteit te herkennen, maar  meer nog om te  herkennen dat ons voorbijgaan op deze planeet een doel heeft en dat de hulp van planeten als Mercurius ons de kans heeft gegeven door te gaan met ons leven en te voelen dat er nog hoop is voor een betere toekomst.

Oneindig veel dank aan het GEHELE Universum voor al haar Liefde en hulp…

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Delen

 

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up