You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

 foto3

De wet van de Liefde

Om te beginnen met het toepassen van deze universele wet is het nodig dat we ons bewust zijn van onze daden zodat ze allemaal werkelijk voortkomen uit  de uiting van dat gevoel

De belangrijktste wet van God en het Universum is de Liefde, het is de belangrijkste omdat daar de rest van de positieve wetten uit afgeleid zijn en die ons helpen om een evolutie en een complete ontwikkeling van onze lichamen en van onze gevoelens te ondergaan.

Door deze wet in het leven toe te passen helpen we onszelf om ons als personen en als geest te ontwikkelen, want als je liefde voor dingen hebt en liefde in je leven hebt dan komt dat omdat je het ook voor jezelf zult hebben, je zult voor jezelf zorgen.

Bijvoorbeeld, je zult aan je astrale lichaam denken en op zoek gaan naar de juiste voeding ervoor, waardoor je je spirituele kant zal verrijken met de mooie dingen van het universum.

Dat alles voorgekomen uit de liefde, omdat je als niets liefhebt het nooit de nodige kracht  en bescherming  zult kunnen geven.

Bovendien is het de wet die al onze geëvolueerde broeders van andere planeten en alle Meesters van Universele Wijsheid volgen.

Daarom komen ze hier, om ons door hun daden te leren dat het de hoofdregel is. Het enige dat ze doen is liefde geven, ons bekijken, ons proberen te helpen met wegen die we niet opmerken. Alles middels respect en zonder maar een enkele wet overtreden.

Zij proberen ons te helpen zonder ons leven te schenden om ons te beleiden om een gelukkig bestaan te hebben, en de enige manier om  dat doen is door die wet toe te passen, omdat de meeste van ons zich daar niet erg bewust van zijn.

Een prachtige verandering

Het is belangrijk dat eenieder de liefde die we in ons hebben ontwikkelt, evenals alle dingen die in onze binnenste leven en niet tevoorschijn halen. We uiten de liefde alleen naar onze families of naar wie het ons goed uitkomt te liefhebben, maar niet naar alles in het algemeen.

Daar we het naar alle aspecten toe ontwikkelen, zullen we dan een prachtige verandering merken.

Veel mensen hebben het over andere wetten, maar je hebt er niet veel aan als ze niet begrepen worden en niet aangevuld door de toepassing van de wet van de liefde.

Hoe de liefde uit te breiden

Het belangrijkste is je bewust te zijn van je daden en je te realiSeren hoeveel er van liefde zijn en hoeveel niet.

Alles dient een balans te hebben. Je moet inzien of je leven door de liefde geleid wordt, in hoeverre je je familie, de mensen om je heen en vooral jezelf liefhebt.

Dat is in ons de antwoorden te zoeken, jezelf te vragen wat liefde voor jou is en ieder van ons zal een antwoord hebben. Liefde is wat eenieder van ons voelt dat het is.

En de voornaamste manier om het toe te passen is door dat antwoord te zoeken, en het motief en de reden om het in je leven toe te laten.

Als je jezelf werkelijk leert kennen en jezelf liefhebt met echte liefde, zul je echte liefde aan andere personen kunnen geven en naarmate je dat doet zul je meer wegen van geluk voor jezelf en voor iedereen openen.

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up