You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Wolken, boodschappers van de hemel

Onze voorouders wisten dat  ze door de ogen omhoog te richten de antwoorden zouden vinden die ze nodig hadden, en nu is onze beurt om  die wijsheid van het universum te herstellen

Ledere stap, iedere tocht is een lering en bewijs van de oneindigheid van het Universum en van God. Ons lopen is een voortdurende vooruitgang naar een plaats die we velen niet denken te kennen, maar die een groot en goddelijk voornemen heeft.

Het vinden van deze betekenis is mogelijk door slechts rekening te houden met de aanwijzingen die onze omgeving ons in elke stap geeft. Door ze te voelen zullen we op een gegeven moment in staat  zijn om  te onderscheiden wat werkelijk onze weg is. Bovenal,  zullen we kunnen weten welke richting ons leven opgaat en, derhalve, wat onze Missie is.

Die sleutels zitten in alles wat ons omringt. Ze zijn symbolen die voor elk wezen een unieke en vaststaande betekenis voor ons bestaan hebben. Deze tekenen bevinden zich in een oneindige hoeveelheid elementen en  hebben als doel deel te nemen in die “hulp” die ons zal leiden om het juiste pad van onze Missie te volgen. Een van die elementen zijn de prachtige wolken.

De wolken zich tonen in de lucht met hun voortdurende drijven en beweging, deze creëren een oneindige serie symbolen en vormen die voor ieder persoon een speciale betekenis zullen hebben.

In werkelijkheid laten ze ons altijd een extra sleutel zien die ons zal helpen op een bewuste of onbewuste manier te onderscheiden op welk moment of in welke toestand we ons bevinden op ons pad.

Of misschien willen ze ons gewoonweg  vervullen van hoop, geloof en van liefde die de vertoning van hun schoonheid bij het zien ervan in ons veroorzaakt.

We hoeven alleen maar eventjes te blijven staan om de kans te geven voor een moment van connectie met het goddelijke en, als we in staat zijn om die pure schoonheid te bewonderen, zullen we een stap dichter bij de waarheid van ons wezen en van onze geest zetten. Een stap dat bepalend kan zijn voor het verloop van ons leven en het nemen van beslissingen, een element dat zal bepalen waar onze weg ons naartoe zal brengen.

Op zoek naar jullie gids

Altijd al heeft de lucht zich voor ons gevuld met gidsen,  met de zon, de sterren, kometen, wolken, en regen. Zij brengen ons allemaal geschenken die helaas altijd onopgemerkt voorbijgaan of genegeerd worden.

Weinig personen valt het op dat deze elementen van de natuur ons symbolen achterlaten die, als ze met het hart opgepakt worden, ons zouden helpen antwoorden te vinden op wat geen antwoord heeft, te voelen wat we weigeren te geloven, te leven met de zekerheid over ons pad.

Daarom herinneren we eraan hoe onze wijze voorouderlijke broeders het opschreven: “Het antwoord op al ons bestaan bevindt zich in de lucht met haar oneindige uitingen…”

Laten we niet vergeten dat als we denken verdwaald te zijn of onzeker zijn over waar ons leven naartoe gaat,  we onze ogen maar omhoog hoeven te richten naar die onafzienbare hemel die  door tekens en symbolen gespiegeld in haar wolken, zon, maan of sterren ons probeert te herinneren dat het oneindige  bestaat.

Ze zijn een herinnering dat wij er onderdeel van uitmaken. Het is erg belangrijk het niet te vergeten omdat dit ons ook zal helpen om de deuren naar ons hart te openen, waar alle alle wijsheid in schuilt.

Door dit te doen zullen we bereiken dat elke vorm die we in een wolk kunnen onderscheiden ons een special boodschap  van God en zijn Universum toont: De sleutel naar het oneindige geluk…

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up