You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

 

Bedankt…!!! 

Met al mijn Hart bedank ik al die zo prachtige personen die op zoek naar antwoorden, of ze nu een antwoord willen hebben op hun ongerustheid of gewoon hun eigen stappen naar persoonlijke en spirituele evolutie proberen te bevestigen, via de begeleiding van het Hart of door het lot tot ons gekomen zijn, de Wijsheid Van Het Hart Stichting.

Onze planeet, onze omgeving en onze maatschappij  beleven moeilijke tijden waarin de begeleiding door ons Hart en door onze wijsheid bijna nihil is.

Onze kinderen en jongeren worden op een nogal verkeerde manier gemotiveerd en op een pad ver verwijderd van hun ware essentie gestuurd en dat kun je waarnemen, voelen, want in hun gezichten en in hun ogen is een vleug van verdriet, onzekerheid en angst te zien.

In hun nog bestaande kosmische essentie bestaat de kracht die onderdrukt, en niet gebruikt en ontwikkeld,  wordt vanwege de duizenden afleidingen die ze alleen maar verder van de fraaie realiteit wegleiden.

We hebben ze slechts een omgeving laten zien vol  oorlogen, haat, dood, vernietiging, gezinsontwrichting, drugs, wat hun op een onbewuste manier,  een muur van kilheid voor hun familie en voor alles in het algemeen laat opzetten.

Wij volwassenen hebben echter een grote verantwoordelijkheid voor onze toekomst en de toekomst van onze kinderen en jongeren, want als wij erin slagen de antwoorden te vinden die we nodig hebben en de verbinding met ons hart en de wijsheid tot stand  te brengen, dan zal hun levenspad dankzij ons voorbeeld en door onze begeleiding eenvoudiger worden. Op dat moment zullen ze kunnen voelen dat de verwarring die ze van ons hebben geërfd niet meer bestaat, en dan zal ons erfgoed ingewisseld worden voor een vol van Liefde, Respect, Geloof en Hoop…

Derhalve bedank  ik allen die deze website bezoeken en ook iedereen die op de een of andere manier deel uitmaakt van deze Stichting, die juist als doel heeft een beetje Geloof en Hoop te geven aan al diegenen die weten dat er veel meer bestaat dan wat we denken te weten en met dat gevoel antwoorden probeert te zoeken.

Dankzij jullie allemaal kunnen we, als we ons allemaal in één stem kunnen verenigen, de Kracht vinden om deze planeet van licht te vervullen. Het maakt niet uit wat voor religie, ras, geloof, ALLE wezens op deze aarde zoeken en verlangen maar naar één ding en dat is LIEFDE…

 

We zijn op het juiste moment om een verschil te maken voordat het te laat is, en het mooiste van alles is dat de volmaaktheid van onze schepping ons de hulp en de sleutels heeft gegeven om erin te slagen.

December zit vol van die kracht die we nodig hebben om voor eens en voor altijd ons binnenste te kunnen ontdekken, ons wezen dat geschrokken door het gebrek aan communicatie met hem, geduldig wacht ontdekt te worden om eindelijk zijn grootsheid en Liefde voor alles en iedereen te kunnen uiten…

Op dit moment breiden de mooie dingen die er toch nog zijn zich met liefde uit via de Fraaie energie die deze mooie maand ons brengt.

Voor sommigen kan december een aanleiding voor droefenis zijn, voor anderen voor vreugde, echter voor ALLEMAAL zit het vol grote verrassingen die slechts wachten om ontdekt te worden om ons van Licht en Vreugde te vervullen.

Ik zal proberen gedurende deze maand een deel van die begeleiding tot stand te brengen om dat wat we elke dag van deze maand ontvangen nog meer te kunnen voelen wat ons, zonder twijfel, zal helpen om ons gereed te maken om de nieuwe energie van het nieuwe jaar vol van Licht, innerlijke en uiterlijke Vrede te ontvangen en, vooral, met de zekerheid dat we iets zeer waardevols voor onze planeet en zijn welzijn aan bijdragen.

Het alleen al te herinneren en waarderen dat we het voorbeeld zijn voor diegenen die de toekomst in hun handen hebben zou ons de nodige kracht moeten geven om tegen de onbekendheid met ons echte wezen te vechten. Dan zullen we dat waarnaar we zo verlangen kunnen vinden wat ons zal garanderen dat we met onze inbreng van Liefde een volwaardig voorbeeld en een toekomst vol van Liefde kunnen geven waarin onze Kinderen ons met trots zullen herinneren als ze de lering van hun eigen harten, die in het begin door ons begeleid zal moeten worden,  zullen volgen.

Onze Engelen, Meesters en Broeders van het Universum zijn hier om ons te helpen in die Missie voor een betere toekomst… Laten we dan  de kracht van ons wezen de gids en de auteur van elke stap en gedane daad zijn, zo zullen we in verbinding kunnen treden met de Grootsheid van onze mooie maand December en met die wezens van Licht en Liefde die hier slechts zijn om ons een boodschap van Liefde uit het Universum te geven…

Hartelijk dank,dus, aan eenieder die deze regels leest, voor jullie Liefde, Steun en Geloof,  voor de zoektocht naar de Realiteit of naar de bevestiging daarvan …

Bedankt uit de diepste van mijn wezen…

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Delen

 

 

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up