You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

 

 

KerstSpecial

Kerstmis en de symboliek ervan

Boven het geloof uit, moeten we  met het hart van deze tijd genieten, want er is een meer broederlijke lucht vol van liefde te ademen.

De meesten van ons kennen de betekenis van Kerst. Voor enkelen kan het belangrijker zijn, voor anderen wat minder, maar wat het ons werkelijk geeft is iets heel moois dat  onze religie of op de manier waarop we het vieren te boven gaat.

Het is een tijd waarin de mensen zich meer liefdevol en blij tonen, aangestoken door het gelach en de positieve gedachten die het leven onze omgeving achterlaat.

Over het algemeen valt er een meer broederlijke  lucht  vol van liefde te ademen, hiermee moeten we ons voordeel doen zodat al die energie onze wensen laat uitkomen.

Deze dagen zitten vol  grote symboliek in de versieringen en kerstartikelen die we gebruiken om ons huis, kantoor of onze stad aan te kleden.

Velen hiervan zijn van generatie tot generatie en door traditie tot ons gekomen en de meerderheid heeft een grotere betekenis dan wij ons kunnen voorstellen.

Om te kunnen begrijpen en in te zien wat ze werkelijk zijn, moeten we bereid zijn  ons hart te openen en accepteren dat we met gevoeligheid van leven datgene toevoegen wat we ons werkelijk op deze momenten willen geven.

We zullen ons voordeel moeten doen met deze tijd om alles wat de natuur ons aanbiedt te begrijpen en te gebruiken, zoals door ons te openen om alle liefde die het ons geeft  te ontvangen, want het kan ons helpen om positieve energie voor onze woon- en werkplaatsen aan te trekken. 

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Delen

 

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up