You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Onze voorouders en ons universum

Iedere grote constructie van onze voorouders is gericht naar de hemel,  naar ons universum, om ons te laten zien wat de weg is en hoe oneindig we zijn

De voorouderlijke culturen van onze planeet hadden, zonder uitzondering,  een relatie en comunicatie zonder limieten met de Cosmos, ze waren op de hoogte van,  en onderkenden,  het belang van de relatie van onze Aarde met elk van de planeten van het systeem en met die verder bij ons vandaan.

Duizenden en duizenden jaren geleden bestond er een gemeenschap die als noodzakelijk beschouwd werd, de Broeders van het licht of van de “Zon”, zoals ze door veel van de belangrijkste en meest vooraanstaande culturen van onze Aarde genoemd werden.

Die gemeenschap liet de beschavingen op een oneindige manier  dichter bij hun eigen wijsheid komen, niet alleen om ze daar naartoe te loodsen, maar wel omdat het belangrijk voor Hun was om te weten en te voelen dat we onderdeel van een oneindig GEHEEL zijn. Zo, hielpen ze hun om capaciteiten van oneindige wijsheid in zich te ontwikkelen, die zich uitten in hun architectonisch-, artistiek- en organisatorisch werk om hun mensen te leiden.

Voor onze vaders en moeders uit het verleden was het deel van hun eigen essentie om communicatie met onze Grote Broeders(als  je ze zo zou willen noemen) te hebben en in harmonie met ze te leven.

Zoals wij een buitenlander die uit verre landen komt, of zelfs onze buurman verwelkomen, gaven Zij hun een groot welkom waar ze hun enorme blijdschap uitten voor deze universele kosmische ontmoeting.

Dat hielp hun te voelen en te leven als echte kinderen van deze Aarde en van dit universum, en maakte dat ze hun  essentie konden uiten en zonder limiet en op een oneindige aan hun Moeder Aarde, en bijgevolg, aan het hele Universum konden overbrengen.

Deze uiting en communicatie gebeurde niet alleen op fysiek niveau, want we moeten ons herinneren dat dat alléén het bewuste niveau van onze hersenen is,  de communicatie en gemeenschap gebeurt ook op erg hoge niveaus waar slechts ons meest subtiele en meest ontwikkelde lichaam, zoals ons energetische en astrale lichaam, kunnen waarnemen  en  leven.

Elke uiting van deze bewoners uit het verleden op eenieder door de Wijsheid van hun Harten ontwikkeld gebied, werd onmiddellijk zonder limieten ontvangen op werkelijk elke planeet in ons oneindige universum. Hiermee werd een totale vermenging van kennis tussen verschillende energieën en een directe communicatie met het heel het universum mogelijk.

Op dezelfde manier ontvingen Zij de uitingen en energieën van de planeten in het universum als communicatie in een perfecte ketting, dit beschouwden ze noodzakelijk om een perfecte universele balans te behouden.

Nu beperken ze ons tot de grenzen van de wetenschap 

De achteruitgang van de “progressie”

Veel is er gezegd over de meesterlijke organisatie en de behaalde ontwikkeling door deze grote beschavingen, die door hun cultuur van wijsheid en respect naar elke schepping, grote vooruitgang bereikten in tijden waarin de technologie van nu nog niet bestond. Niettemin, lijkt het ons  toch een “mysterie” hoe het mogelijk was zoveel te doen zonder de huidige kennis.

Het antwoord op de vraag waarom onze voorouders bereikten wat ons nu onmogelijk lijkt, zoals communicatie op ALLE niveaus met ons oneindige universum, is omdat ze zich bewust waren van alles wat werkelijkheid is en ze kenden de werkelijke gedachte dat wij wezens zonder grenzen zijn, iets wat nu niet meer gebeurd.

Onze eensgezindheid ten overstaan van wat we “vooruitgang” noemen, maar wat in werkelijkheid een achteruitgang van ons wezen is van onze planeet en natuurlijk van de actuele gemeenschap, heeft ons ertoe gebracht te leven en te geloven in een wereld vol  grenzen waarin fraaie dingen slechts “verhalen” of “fantasie” zijn.

Op deze manier, laten onze regeringen en onze wetenschap ons voelen dat we een klein stipje in het universum zijn, waarin we kopje onder gaan en eenzaam en hulpeloos zijn.

We denken -volgens deze concepten- dat we slechts van hulp kunnen worden voorzien door de wetenschap die, zoals bekend, erg beperkt is,  zodat het enige wat ze ons laten voelen de troost is  dat we straks na 26 jaar wachten “misschien” naar Mars kunnen gaan.

Hoe is het mogelijk dat we zoveel vergeten hebben? Hoe is het mogelijk dat zelfs terwijl onze voorouders ons zoveel erfenissen van kennis achtergelaten hebben, we in staat zijn de werkelijkheid te negeren? De vanzelfsprekendheid van wat we in het verleden waren is nog schriftelijk te vinden en opgericht in elk van die prachtige monumenten uit het verleden.

Naar de hemel

In deze aanwijzingen probeerden onze wijze voorouders ons hun realiteit als volken en als universele wezens achter te laten op de meest heldere en duidelijke manier. Elk van deze grote constructies is gericht naar de hemel, naar ons universum, om ons te laten zien wat de weg is en hoe oneindig we zijn.

We moeten niet vergeten dat we een oneindige schepping zijn, dat we de irreële grenzen niet onze essentie en Wijsheid van het Hart moeten laten beheersen.

We moeten onthouden dat de communicatie met ons universum en met onze Meesters of Grote Broeders doorgaat, zo niet op de fysieke manier zoals het in het verleden gebeurde, dan bestaat het in ieder geval op het meest zuivere niveau, op het niveau van onze wijsheid, in onze Harten, het is slechts een kwestie voor onszelf dat te voelen  wat er binnen ons bestaat en dat wat we  sinds lange, lange tijd hebben laten vergeten.

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up