You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

De oude beschavingen: de Egyptenaren

Met behulp van de gids van de genoemde wezens van het “Superieure licht”, vonden Egyptenaren de weg naar een echte spirituele evolutie

Tussen de oude beschavingen die deze planeet bewoond hebben valt de Egyptische op omdat ze reeds voordat de grote welvaart bereikt werd, het bestaan van wezens afkomstig van het “Superieure licht” kenden,  zoals zij het noemden.

De Egyptenaren wisten dat ze met de directe begeleiding van deze broeders alles wat ze nodig hadden zouden bereiken om een voorbeeld volk te zijn voor andere culturen op deze planeet en om een evolutie in op alle vlakken te realiseren.

Ze waren zich er ook bewust van dat de plaats waar ze geboren waren een erg belangrijk punt voor de balans van de Aarde was en dat hun vestiging op deze plaats aangeduid was zodat ze een erg belangrijk centrum van energie konden ontwikkelen en beheren.

Maar ze wisten bovendien dat zij dat  niet alleen zouden kunnen doen, ze moesten immers rekening houden met een belangrijke spirituele en kosmische ontwikkeling om  te leren wat ze exact zouden moeten doen. Met hun daden moesten ze de balans bewaren tussen hun leefgebied en de Aarde.

De geïntegreerden van deze beschaving beschouwden dit feit als een kans om een spirituele evolutie te bereiken voor alle bewoners van hun groep en voor de Aarde in het algemeen. Ze waren hiervoor altijd, in lichaam en geest, bereidvaardig om dat te leren wat hun dirigenten van de  liefde aangaven.

Op deze manier was het dat ze een erg belangrijke spirituele ontwikkeling voor de Aarde hadden, evenals andere culturele groepen met wie ze een uitgebreid contact en communicatie hadden.

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up