You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

 

Wat zijn astrale reizen?

Het astrale lichaam is verantwoordelijk om al onze emoties en gevoelens te bedienen en het maakt een perfecte balans met het fysieke lichaam tussen wat materieel en spiritueel is

Hoewel alle personen astrale reizen hebben,  veel negeren we zijn betekenis en in wat ze uit bestaan, zonder rekening te houden dat dankzij we ons een erg belangrijke deel van ons wezen voeren.

Bovendien het fysieke lichaam hebben, we rekenen op andere voertuigen, tussen hun de etherische, die ook door sommige personen beschouwd als spirituel lichaam is.

Het astrale lichaam is die we alle wezens hebben bijbehorend aan het kosmos en werkelijk niet alleen geest is. Het heeft een bepaalde vorm van de vierde dimensie af aan, waar zijn aanzien bijna fysiek is, tasbaar, die aangeraakt kan zijn met dezelfde faciliteit dat wij ons fysieke lichaam in de derde dimensie aanraken.

Waneer we ons in astraal lichaam vinden, zoals het met de meeste van onze dromen gebeurt, dit helpt ons om binnen ons echte huis dringen: de kosmos.

Het evenwicht tussen de materieel en de spiritueel

Het is belangrijk dat, zoals de personen activiteiten doen om met een goede werkwijze in zijn organen rekenen, ook aandacht aan het astrale lichaam geven wordt.

Het astrale lichaam is verantwoordelijk om alle onze emoties en gevoelens te bedienen. Zo vormt het een perfect balans met het fysieke lichaam tussen wat materieel en spiritueel is.

De astrale deel van ons wezen heeft zoveel of meer activiteit dan de fysieke, hoewel slechts in sommige daden, want dat zal afhangen van de emotionele staat in dat wij ons voelen.

Bijvoorbeeld, het fysieke lichaam ontwikkelt zijn activiteiten binnen het bewust, dat is waneer we wakker zijn, terwijl het astrale het doet terwijl we slapen, in een onderbewust niveau.

Op deze manier zijn onze dromen beelden die ons bewust en onderbewust inziet, waar er een verbinding van beelden of belevenis van beide niveau´s zijn. Door hun is hoe onze echte gevoelens en gedachten opkomen.

Meer dan gewone dromen

De meeste keren gaan de astrale reizen langs als gewone dromen door onze tekort aan informatie over hun. Maar aan iedereen is het gebeurd dat we een droom hebben gehad dat zo levendig is dat we gedacht hebben dat het echt was.

Enkelen zijn over reizen naar vreemde plaatsen, anderen gaan over de bezoek naar familieleden die ver of al overleden zijn. Er zijn ook dromen over vliegtochten over water, velden of steden. Deze dromen dat aan de meesten ons gebeurd zijn, zijn astrale reizen.

Maar in het algemeen zijn dezen gedaan op de volgende manier, waneer we slapen, het fysieke lichaam ontspant zich en komt in een etappe waar beide lichamen een verbinding vormen met de energie van allebei.

Op dit moment geven ze alle twee de vrijheid over en de vrije willekeur, het is dan waneer het astrale lichaam zich bereidt om uit te gaan om met zijn activiteiten te verrichten.

De taken van het astrale lichaam stoppen alleen na de dood van het fysieke lichaam, en waar de totale activiteit van het echte lichaam, dat de astrale is. Hij is die we gebruiken in enkele plaats van de kosmos, want we kunnen maar onze fysiek binnen deze dimensie waar de Moeder Aarde zich vindt gebruiken.

Het silvere draad

Waneer het astrale lichaam uitgaat blijft het verenigd aan het fysieke door een energie van goude-silvere kleur dat bestaat tussen zij twee, die nooit gescheiden zal kunnen zijn want het vertegenwoordigt het leven.

Waneer de astrale deel buiten is doet hij activiteiten passend van het hart, van vreugde, liefde en geluk. Zo, is het erg waarschijnlijk dat onze fraaie dromen meer mooie realiteiten worden van een astrale reizen, die alleen wij kunnen ontcijferen.

Deze astrale reizen kunnen ook met wil gedaan worden; we kunnen ze besturen in overeenstemming aan ons bewuste staten. Dit zou een beetje moeilijk kunnen lijken, maar het is niet zo, het is alleen van wil en van bepaalde discipline nodig.

Door hun kunnen we verschillende aspecten van onze vorige, vertegenwoordige en toekomste levens weten.

Het zijn werkelijk veel de voordelen van de astrale reizen, want als we totaal bewust van onze dagelijkse daden kunnen hebben, kunnen we ook bewust van onze astrale activiteiten proberen te hebben. 

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up