You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

*

De bevrijding van de liefde

Voelen en geven zal het gevoel zijn dat ons zal bevrijden  uit  onze spirituele insluiting waar wij onmidelijk uit  moeten ontsnappen om een beetje liefde te verdelen

Een van de dingen die ons kan helpen om te veranderen in de personen die we moeten zijn is de liefde.

Het is de manier waarop we grotendeels ons potentieel kunnen ontwikkelen  om te geven en erin te slagen te voelen dat we bekwaam zijn te vibreren overeenkomstig met de emoties, sensaties en gevoelens die ons hart ons stuurt. Met dit gevoel  kunnen we onszelf van binnen en onze omgeving veranderen.

Maar het zal van de manier waarop wij de liefde overbrengen afhangen of het ons iets positiefs of negatiefs zal achterlaten. Juist dit is wat we moeten leren, om dit mooie gevoel binnen alle positieve banen te leiden vol licht en voorspoed op alle gebieden.

Helaas zijn er veel personen die niet van jongst af aan hun vermogen hebben ontwikkeld om lief te hebben en om liefde naar anderen te tonen. Het zijn broeders die miscchien voelen dat het onmogelijk is om die weg van overbrenging te ontwikkelen en misschien zullen ze die liefde die we als kinderen van God allemaal nodig hebben nooit kunnen tonen en ontvangen.

Allen die zich in deze situatie bevinden zou ik willen zeggen en vragen dat ze alleen proberen te voelen en niet te denken, dat ze alle impulsen die in hun opkomen te voorschijn laten komen  maar dan alleen de eerste impulsen, die niet beheerst worden door de invloed van de hersenen.

Er zal een hoop aan oppervlakte komen

Het is belangrijk dat we allemaal die eerste impulsen laten opkomen, dat ze door onze huid aan de oppervlakte  komen,  in ons lichaam en in onze persoon in het algemeen.

Dit kunnen we geleidelijk doen en hierbij kan het helpen om te  gaan zitten en mediteren om te proberen  die opeenstapeling van jarenlang bewaarde energie van  liefde, te voelen en te laten vloeien.

Hiermee proberen we te voelen dat we al deze gevoelens te voorschijn halen om ze te kunnen ervaren zoals Gods grote liefde. Zo zullen we egoïsme terzijde schuiven, het egoïsme om zo iets puurs en fraais achter te houden dat we moeten delen met al de personen die ons omringen  of die ons passeren.

Voelen en geven zal het gevoel zijn dat ons zal bevrijden uit onze spirituele en sentimentele insluiting waar we onmiddellijk uit moeten ontsnappen om een beetje liefde en liefdadigheid te delen die ieder van ons en elke plek op deze Moeder Aarde zo nodig heeft.

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

* Heriberto Parra

Delen

 

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up