You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Het belang  van vrolijkheid

Vrolijk zijn is de  weg om ons leven, en dat van alle personen op  deze  planeet, te veranderen naar een algemene staat van geluk

Vrolijkheid heeft in ons leven een groot belang dat, tot nu toe, vervangen is door verschillende emoties of geesteshoudingen, die ons veelal van ons belangrijkste pad in het leven laten afwijken: dat van het geluk.

De kleine details van onze bestaan die vol van magie en licht zitten -wat wij liever negeren-, zijn zo belangrijk voor ons pad, net als het feit om levend te zijn.

Een oprechte glimlach naar de persoon die langs  ons loopt of de omarming vol liefde met onze familie, vrienden of onbekenden, zijn enkele van de “kleine”details die het leven  ons geeft om onze harten, en dat van anderen, te vullen met blijdschap.

Het is noodzakelijk dat we herkennen dat het vrolijk zijn, en daaruit voortvloeiend het ons omringen met de energie van die vrolijkheid die zich omzet ik geluk, de weg is om ons  leven en dat van alle personen op deze planeet te veranderen naar een algemene  staat van geluk.

In die staat verliezen somberheid en pijn al hun kracht, en zo helpen we dus door ons gedrag en manier van leven, onze missie als universele wezens te volbrengen, de fraaie missie van gelukkig zijn en gelukkig maken.

Helpen door te glimlachen

Onze goede houdingen en daden hebben een enorme invloed op de planeet waar we leven. Helaas zijn er veel mensen die geen rekening houden met het broodnodige, zoals de vrede en vrijheid om gelukkig te zijn. Niettemin zijn zij het die ons vaak  de tekens van wijsheid en kracht laten zien door flauwtjes te glimlachen

Daarom is het het meer dan ooit nodig  dat we ons bewust zijn van onze daden, hoe klein ze ook lijken, ze hebben een grote invloed  op ons  leven en dat van anderen, en als wij zoveel  geluk aan onze zijde hebben, moeten we dat niet voorbij laten gaan, we moeten elk moment van ons  leven  benutten om te helpen, om onszelf te helpen.

Geluk en  blijdschap zijn de hoogste  staten van  evolutie van het  wezen, dus terwijl we glimlachen, helpen we onze eigen evolutie  en die van Onze Grote Moeder Aarde.

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up