You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Ontvangst en omgaan met energieën

Bij het geven van energie laten we op ons pad het zaad van God achter  in vorm van goddelijke vonken, die we gelijktijdig, direct van onze Vader ontvangen

De wezens die dit universum bewonen zijn constant energie van het universum aan het ontvangen, dit voedt onze lichamen. Het is een natuurlijk proces,  we zullen ons echter bewust moeten zijn van enkele belangrijke aspecten om ze beter te kunnen benutten.

De verschillende energieën worden vooral opgevangen in de avond en in de morgenstond. Op de late avond zijn ze zonder veel interferenties te ontvangen na 22:00 uur, maar vóór  middernacht, terwijl ze in de morgenstond tussen 5:00 en 6:00 uur het beste aankomen.

Om ze te ontvangen kunnen we zo comfortabel mogelijk gaan zitten om te denken en ons voorstellen dat we een pad direct van de kosmos naar ons hart openen, en dat dit fraaie pad vanuit ons grote huis van liefde komt: het Universum.

We kunnen ons voorstellen dat dit pad de mooiste goudkleur heeft of het prachtigste blauw want op de eerste plaats zal het iets zijn dat door ons verstand gecreëerd is.

Maar naarmate we oefenen, zal het langzaam in realiteit veranderen, in het werkelijke beeld van deze brug. Dan zal het niet meer slechts een fantasie van onze verstand zijn, maar zal het een fraai en reëel pad zijn.

Op dat moment zullen we kunnen zien hoe die verschillende energieën aankomen en zich met ons hart en lichaam mengen, en hoe we wanneer we ze ontvangen aan ieder  haar functies geven.

Sommigen zullen bijvoorbeeld naar het het hart gaan, anderen naar enkele specifieke delen van het lichaam of naar ons verstand.  Het belangrijkst is ze te richten aan waar we denken en voelen dat ze nodig zijn om ze zo goed te verdelen over elk deel van ons wezen.

We zullen ook een conversie van energieën moeten doen en zien hoe we terwijl we ze van de kosmos ontvangen, tegelijkertijd onze energie aan het universum geven. Met deze uitwisseling ontdoen we ons van de  “vieze” energie om de pure energie van God te ontvangen, die ons lichaam schoon zal maken wanneer het ons bereikt. 

Energie om te schenken

Bovendien, zal deze nieuwe energie  ons die vrede en liefde geven die wij tussen alles  wat door god geschapen is verdelen, onze broeders de mensen, dieren en planten, enz, want we hebben allemaal de behoefte om liefde en begrip te geven.

Op deze manier laten we het zaad van God op ons pad achter in vorm van goddelijke vonken  die we direct van onze Vader en onze oudere broeders zullen ontvangen.

Het belangrijkst is om die energie die ontvangen wordt te  kennen en te leren geven, want we kunnen en mogen haar niet slechts voor onszelf houden.

Het zal gebruikt moeten worden maar we moeten weten dat het is om ons voldoende kracht te  geven om aan onze broeders een  deel van die grote God die we in ons  hebben te verschaffen.

We moeten die ontvangen energie loslaten om weer door te kunnen gaan met ontvangen. In het tegenovergestelde geval zouden we een opstapeling van slecht benutte energie krijgen en  zouden we op een gegeven moment zo vol van niet verdeelde energie zitten dat we niet maar in staat zullen zijn om de wonderen van God en van de kosmos te ontvangen.

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Delen

 

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up