You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

De magische wereld van de elementalen

De vertegenwoordigers van de vier elementen zijn overal te vinden, hoewel ze allemaal op de meest uitzonderlijke plekken wonen die we ons maar kunnen voorstellen

Als  we met onze Engelen willen communiceren, ons innerlijke wezen willen betreden  of een gebed  willen doen, zal het gebruik van de energie  van de vier  elementen  de sleutel zijn die deuren voor ons open zal doen.

Deze fraaie wezens van het universum zijn erg belangrijk in ons leven want wij zijn een vijfde element op het moment  dat  we een evenwicht met hun bereiken.

Zeggen dat we de een vijfde element zijn vertaald zich in handelen met liefde, gelukzaligheid en met al het positiefs  om samen met de overige vier elementen die we al in ons hebben een nog een element  van macht en kracht te vormen. 

Water, aarde, vuur en lucht zijn de basis  van het leven, maar niet alleen in op  fysiek maar ook op  spiritueel  niveau  waar ze ons als begeleider  en beschermer  van dienst zijn.

Op deze manier ,  verenigen ze zich als  we ze oproepen en vomeren ze en soort piramide  om ons te beschermen voor alles  dat  ons kwaad  wil doen.

Daarom is het belangrijk dat als we iets negatiefs voelen of  dat iemand  ons  slechte energie  stuurt,  we hun dan  oproepen  om ons te omringen.

De subtiliteit van de lucht

De lucht leeft binnen ons als  we de zuurstof opnemen, maar het is ook een energie die  ons lichaam  omringt . Dit kennen we als aura.

De energie  van de lucht op  de planeet is erg subtiel, van de meest  verhevene  die bestaan, en wanneer we haar oproepen komt het binnen ons wezen en helpt ons om onze energie meer te activeren  en om onze vibratie te verhogen.

Wanneer  we de elementalen  van de lucht willen oproepen  kunnen we het met wierook doen, die ons  door zijn werking  subtieler  maakt.

Hoewel onze energie veelal gesloten is, als we die van de wierook opnemen wordt deze subtieler en dat helpt zodat  ze  beter  door  ons  lichaam circuleert.

Het is net als wanneer we een massage krijgen die de circulatie van het bloed stimuleert en het sneller laat stromen.

Over het algemeen worden de elementalen van de lucht vertegenwoordigd door wezens met vleugels, zoals de vlinders vogels, die onderdeel van deze energie zijn.

Er bestaan echter ook nog andere elementalen die wezens zijn met een hogere vibratie . Ze wonen tussen ons, hoewel we niet gewend zijn ze te zien.

Als we gewend zouden zijn om de energie van de dingen te observeren zouden we deze hele fraaie wezens zien die over het algemeen geen vleugels hebben, maar een erg grote energie die hun helpt om zich door de lucht te verplaatsen.

Juist die lumineuze energie die hun verplaatst is wat wij opslokken wanneer we hun middels wierook oproepen.

Deze elementalen wonen in  bomen, vooral op plaatsen waar geen elektrische palen  of  huizen in de buurt zijn.

We kunnen ze ook in bloemen vinden, waar ze door de  door de energie die ze glinsteren vaak verward worden met  glimwormen.

In de velden of bossen hebben de meeste van ons wel  vonken van licht gezien en daar geen aandacht  aan besteed  omdat  we denken dat ze een visioen  zijn, maar het zijn wel degelijk de elementalen.

De meeste gelijkenis met deze elementalen vertonen de kolibries, wat dieren zijn die een soortgelijke  vibratie  hebben  als  deze wezens.

Het is belangrijk dat elk  van ons voor gaan zitten om ze op te roepen, zo zullen we hun op een gegeven  moment  onderkennen , ook als ze over een plant  vliegen.

Een  manier om ze in de huizen uit te nodigen  is, door  water en een bergkristal in de tuin te  leggen, dat is als voeding  voor  hun en  een hele mooie  energie  voor  onze huizen.

 

Uit het diepste van de Aarde

De elementalen van de aarde zijn fysiek erg gelijk aan ons, hoewel ze in ondergrondse werelden wonen  anders dan de onze.

Zij wonen op geweldige plaatsen en hun bestaan is een van de manieren waarop deze planeet haar spil kan hebben.

Zijn enorme steden bevinden zich in de kern van de Aarde en enkelen bestaan uit bergkristallen.

Deze interne werelden zijn echt magisch en mooi, evenals haar bewoners, die hard werken om de planeet evenwicht te geven.

Om  hun te bereiken zijn er vele toegangen, helaas zijn ze niet voor ons geopend omdat de vibraties die zich daar bevinden totaal anders zijn dan die van ons.

Daarentegen konden onze voorouders  daar wel naar binnen en zelfs de stenen of mineralen pakken die ze nodig hadden voor hun bouwwerken  of als bescherming.

Voor hun waren ze open omdat ze in complete gemeenschap met de natuur leefden en omdat ze een groot respect hadden voor alles wat hun omringde.

Maar toen alles een andere kant op ging, toen het respect voor de natuur verloren ging, werden deze werelden automatisch afgesloten.

De wezens die daar wonen, zoals de elementalen, zijn meesters die missies te volbrengen hebben ook vanuit het centrum van de Aarde, want zij helpen en begeleiden ons om het leven op deze plaats voort te zetten.

Soms komen ze naar buiten en brengen ze ons elementen van energie die ons helpen, ze nemen vooral contact op met de inboorlingen of  de volksstammen, met wie ze in gemeenschap leven.

Zij komen en leren hen  de energie te hanteren  om  meer evenwicht aan de wereld te geven.

In ons geval,  wanneer we deze wezens van de aarde oproepen, ontvangen wij,  als onderdeel van deze planeet,  de energie die ze  ons sturen en die we als bescherming kunnen gebruiken om onze energie te zuiveren.

Een ieder van ons kan dit ervaren met gebeden of meditaties, we kunnen ze oproepen en toestemming vragen om in hun werelden te treden, of om ons op zijn minst te laten voelen dat ze hier zijn, dat ze geen fabel zijn, maar net zo echt als wij.

Het is van vitaal belang  ons met hun te verenigen en met ze  te spreken, ze te laten zien dat we ze voelen en dat we ze willen leren kennen zodat ze ons hun energie  kunnen geven.

Die reis en dat magische contact kunnen we krijgen als we ons door middel van kristallen met hun verenigen, we kunnen hiervoor ook planten gebruiken.

Wat dat betreft, is het belangrijk te herinneren dat elke plant een levend wezen is dat bovendien een geest heeft, zijn echte essentie die geweldig is.

 

Vuur dat niet brand

Ook de elementen van  vuur hebben ook  hun huis in de kern van de Aarde, in werelden waar geen hitte is zoals wij denken, in werkelijk zijn het steden van grootse kracht.

Zij zijn wezens van fraaie energie die deze planeet helpen en  ieder levend wezen dat geboren wordt zodat we dat vuur in ons kunnen dragen.

Het vuur is een van de elementen dat ons het beste helpt om onze energie te activeren, om het negatieve af te sluiten en om de kracht tevoorschijn te halen om bereiken wat we verlangen.

Daarom waren werden ze erg gewaardeerd door de voorouders in  Mesoamerika, die gebruik  maakten van de temascal  als een magische reis waarmee het diepste van ons wezen en van het universum bereikt kon worden.

Onze voorouders  deden  bovendien rituelen rond het vuur voor alles waarin het hun voorzag en hun hielp te transmuteren.

Een persoon die met  vuur werkt of de gewoonte er dichtbij te zijn, heeft zijn centra van energie goed geactiveerd en zal een gevoeligheid hebben die ontstaat door de innerlijke kracht die ze hem geven.

Om contact met ze te krijgen kunnen we een kaars  gebruiken bij de meditatie of het gebed, en we  kunnen het zelfs even heel voorzichtig aanraken want het is een van de grootste krachten met wie we op een snelle manier kunnen communiceren.

Op deze manier,  zullen we onmiddellijk binnen onszelf kunnen reizen en  een wereld binnen kunnen gaan van volledige macht die ons in op alle niveaus zal voeden.

 

Water gelijk aan leven

De elementalen van het water hebben altijd veel te maken gehad met de zuivering, zoals onze voorouders dat zagen, naast het leven  te zijn voor ons en voor het universum.

Zijn elementalen zitten in elke druppel, zoals in de rivieren en beekjes, maar de grotere steden bevinden zich in de zee.

De zeedieren hebben een nogal hoge graad van evolutie, zoals de dolfijnen, de walvissen, die de wezens zijn die het meest met ons gemeen hebben als personen.

Werkelijk  alle dieren zijn  heilig, maar enkele  zeezoogdieren hebben een hele hoge energie die ons in onze energieën  helpt.

Zij doen, in samenwerking met de wezens die aan de oppervlakte wonen,  magische rituelen voor het welzijn van deze planeet.

 In deze ceremonieën beweegt zich een hele grote energie die ook  op zoek is om evenwicht aan onze Moeder Aarde te geven.

Zij hebben een taal, een lied waarmee  ze communiceren, dat van een hele hoge vibratie is en dat als we het luisteren al onze energie activeert en  ons fysieke en astrale lichaam bewerkt.

Bovendien, realiseren we een communicatie met hun die we niet bewust waarnemen, maar op een andere niveau proberen ze om ons over verschillende belangrijke dingen voor de planeet en voor ons als personen te informeren.

De sprinkhanen zijn andere elementalen van water die heilig zijn en gidsen van de zee werelden, en als we dat niet geloven, kunnen we het uiteindelijk wel voelen.

Een test is haar aan te raken, zeven keer de hand over haar heen te halen, er zal  dan een energie waargenomen worden die ons lichaam  binnen komt en die  we opnemen, ze zijn als vitaminen, maar ze kunnen ons niet gegeven worden als we ze niet eten.

 

De regering weet het

We zouden ons bewust moeten zijn  dat dankzij de elementalen  deze planeet een normaal leven heeft, maar helaas zijn deze wezens  in een zwaar gevecht verwikkeld  tegen een grote negatieve kracht die we tegen hun hebben uitgeoefend.

De vier elementen zijn zwaar  getroffen door de technologie en de wapens, die ze op een verschrikkelijke manier hebben beschadigd.

In de kernen van de Aarde zijn  50% van deze steden  door de mens vernietigd, door de vertegenwoordigers van enkele regeringen.

Zij weten van het bestaan van deze wezens omdat ze zeer belangrijke  informatie in handen hebben over wat onze planeet is.

Maar ze hebben het in hun  macht gehouden om  vrijuit te handelen zonder aan de rest iets uit te moeten leggen.

Zij hebben deze heilige werelden binnen willen komen, ze hebben deze Meesters van de vier elementen leren kennen die met de machtigste regeringen gepraat hebben om ze te zeggen dat ze moeten stoppen met wat ze de Moeder Aarde aan het aandoen zijn, die Aarde die gevoel heeft zoals ieder van ons.

De elementalen en Meesters zijn tevoorschijn gekomen om ze te zeggen wat ze schade aanrichten  in hun begeerte om de “rijkdommen” van deze steden te verkrijgen, wat ze niet begrijpen is dat ze daar nooit zullen geraken als ze met deze intentie te werk gaan.

 

Ze wisselen woede in voor liefde

Woede  bestaat voor de elementalen gewoon niet, en als er een of andere natuurramp gebeurd komt dat omdat ze te werk gaan in een richting waarin wij ze geduwd hebben.

Zij zijn wezens van veel wijsheid die  ons nooit  een aard- of zeebeving zouden sturen om ons te doden.

Wat er gebeurd is dat wij hun een manier van leven  laten zien en niet alleen als voorbeeld, wij zijn hun energetisch aan het vervuilen.

Daarom,  hoe  meer gewelddadigheden gepleegd worden tegen de natuur,  hoe meer  ze de controle zullen verliezen.

De Meesters zijn erg bezorgd want veel van deze steden zijn dood gegaan, omdat we wat helpt om de planeet in evenwicht te houden vernietigd hebben.

Wij hebben niet direct met deze vernietiging te maken, maar we kunnen helpen als we hun toenaderen,  hun onze kracht geven en hun laten zien dat we weten dat ze leven hebben, dat we voelen dat ze hier zijn en dat we hun ons respect, liefde en steun willen bieden zodat ze de kracht hebben om door te gaan met vechten.

We helpen deze elementalen ook als we ons meer bezighouden om onszelf  beter te leren kennen, om meer liefde te genereren voor anderen en voor  henzelf.

Dit is de enige manier  waarop  we kunnen handelen, door het aanroepen van de elementen, door rekening met ze te houden in ons  leven,  zullen we ze  zoveel steun geven dat het mogelijk zal zijn om een verandering  teweeg  te brengen.

Maar eenieder van ons moet nagaan of  wat hier gezegd is waar is, want we kunnen allemaal met ons hart vaststellen en realiseren wat de realiteit van de planeet is.

Daarvoor  moeten we proberen de elementalen te voelen en  bepalen of we hun onze liefde en een beetje  tijd willen geven, want zij houden van ons en geven alles voor ons, iedere seconde. 

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up