You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

De kracht van de Zon, de kracht van vuur

Als we  de Zon benaderen zullen er belangrijke kanalen in ons opengaan die ons alles eenvoudiger laten voelen en op die manier zullen we we beter met de andere elementen kunnen communiceren

God zij tegen de mensen: “Kom dichterbij”, een zin die ook elk van onze broeders de elementen die lucht, water, aarde en vuur huisvesten  herhalen.

Ieder van hun zijn persoontjes zoals wij, en hoewel ze net als wij geschapen zijn door de liefde van God, zijn zij de enige bewoners van deze Aarde die  erin gelaagd zijn hun pure en zuivere essentie te behouden, zoals ze die uit handen van zijn Schepper hebben gekregen.

Dit kunnen we bewijzen met elke stap, want ondanks al het negatiefs dat op de wereld gebeurd, worden de bloemen  nog steeds prachtig geboren; blijft het watert kristalhelder en blijft het haar harmonische gezang geven als het door de rivieren stroomt; het vuur blijft krachtig en machtig; terwijl de lucht die we op onze huid voelen fris is en ons wezen binnendringt  om ons te helpen in leven te blijven.

Wij kunnen ook die puurheid herstellen en de beste manier om dat te doen is door dichterbij de elementen te komen, en hun gevoeligheid en energie in onze lichamen  laten komen.

 

De zegening van de Zon

Een van de sterkste energieën is degene die we ontvangen van de broeders van het vuur  vertegenwoordigd in de koning het hemellichaam. Om zijn energie te ontvangen is het genoeg om in onze handen te wrijven om zo de kleine kanalen die we in onze handpalm hebben te openen.

De volgende stap zal zijn de handen naar de Zon uit te strekken en met ons hart te vragen de energie en de macht van deze bron te verkrijgen, hoewel we ook kunnen vragen om slechts een communicatie van energieën en gevoelens te hebben.

Als we dit elke dag doen wanneer we opstaan, zullen we in ons wezen zijn kracht verzamelen zodat we weten dat we niet alleen zijn als we wakker worden. Onze vriend de Zon is daar,  wachtend om ons zijn Liefde, kracht en de noodzakelijke energie te  geven om onze missie en goddelijke pad, het pad van god,  te vervolgen. 

Als we op eerste plaats onze Zon benaderen zullen er belangrijke kanalen in ons opengaan die ons alles eenvoudiger laten voelen en op die manier zullen we beter met de andere elementen kunnen communiceren.

We zouden evenveel liefde voor het grote als voor het kleine moeten hebben en ons herinneren dat alles wat we doen met de directe goedkeuring van het hart ons het geluk zal geven evenals de toenadering tot God,  en alles wat hij geschapen heeft, die we zo nodig hebben.

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up