You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Het verborgen leven van de walvissen

Onze hele lieve en geweldige zusjes zijn de verantwoordelijken om het evenwicht tussen de zee en de Aarde bij te bewaren, zoals door ons in onze evolutie te helpen

Tot nu de walvissen zijn voor ons slechts een groep van zee-zoogdieren, maar we vergissen ons eigenlijk eene beetje met deze mening want het zijn wezens van grote wijsheid.

We kunnen werkelijk niet voorstellen welke grootse dingen zij voor onze planeet en voor ons welzijn hebben gedaan.

Zij hebben onze Moeder Aarde alle liefde gegeven die wij haar hebben onthouden, ze hebben haar gegeven wat ze nodig had om onze aanvallen te overleven, terwijl aan onze kant wij ons meer zorgen maken  om nieuwe manieren van vernietiging te vinden dan om onze missie van universele wezens  te volbrengen.

Daarom, hebben de walvissen de hoop om ons op een dag in liefde en harmonie te zien leven, zoals zij dat doen,  ze hebben zelfs  hun eigen evolutie opgeofferd om  met alle kracht hun leven aan ons te wijden.

Onze hele lieve en geweldige zusjes zijn de verantwoordelijken om het evenwicht tussen de zee en de Aarde bij te bewaren, ze zijn een vertegenwoordiging van liefde, tederheid en intelligentie, wat zich in hun geval vertaalt als wijsheid, hoe ongelooflijk dat ook mag lijken.

 

Tussen de wetenschap en het hart

Wie zich meer op wetenschappelijke toetsen baseren hebben kunnen zien dat de walvis veel intelligenter is dan de mens en  zijn eigen taal heeft, die men niet helemaal heeft kunnen ontcijferen omdat het zich uit zich  middels hersengolven.

Maar de mening die interessanter is is die uit het hart komt, niet die van berekeningen en hypotheses.

De walvissen zijn heilige wezens door de  manier waarop ze van zich gedragen en door hun respect voor het leven, ze zijn wezens van wijsheid en ze zijn geheel vriendelijk tegen eenieder die maar in de buurt komt.

Dit weet eenieder die dichtbij hun is geweest heel goed, want zij hebben in hun innerlijk de grote vreugde en vrede ervaren die de walvissen hebben, wat ons meer respect en liefde doet voelen dan voor we hun persoonlijk konden zien.

 

Haar andere gezicht

De misschien onbekendere kant van de walvissen is die van haar hoge spiritualiteit, weinigen weten dat deze bewoners van de zee God voor boven alles adoreren.

Deze liefde voor  de kosmos en voor alles van hun omringt uiten ze het in hun gezangen,  in hun zijn houdingen van vreugde, zoals middels hun dansen.

De taal van de walvissen wordt door velen bewondert en het wordt zelfs opgenomen om het te commercialiseren als gunstig geluid voor meditatie, waar een reden voor is.

De manier waarop ze communiceren is erg gelijkend aan die op de hoogste spirituele niveaus, het is prachtig en vol van bijzondere vibraties die de harmonie van alles wat hun omringt begunstigt.

Bovendien, organiseren de walvissen hun eigen energetische rituelen, die helpen om, zoals al gezegd, het evenwicht tussen de zee en de Aarde te behouden. Ze kiezen hiervoor speciale plaatsen, zoals de Zee van Cortés in Baja California, Mexico.

Deze fraaie wezens hebben deze centra van energie en gebed gecreëerd waar ze samenkomen om ceremonieën te doen die ons erbij kunnen helpen ons geweten wakker te maken.

Het gaat hier om echte feesten vol dans en vreugdevolle gezangen, waarin de walvissen al hun liefde in ons voordeel verkwisten.

De ook genoemde walvisachtigen hebben een groot respect voor het leven en een onuitputbare liefde voor al haar broers en zussen, maar tegelijkertijd verwachten ze geliefd te worden want, zoals elk kind,  houden ze van verwennerijen.

Laten we hun exploitatie stoppen

Toch, ondanks alles wat uit deze mooie dieren voortvloeit heeft de mens al sinds eeuwen besloten om hun aan te vallen.

De wreedheid die tegen de walvissen uitgeoefend wordt is ongelooflijk, is dat dan onze enige manier om hun terug te betalen voor wat ze  ons geven?

We kunnen niet toestaan dat er  doorgegaan wordt met het vermoorden van deze weerloze wezens met als excuus dat slechts de tradities van de  voorouders voortgezet worden, zoals ze dat in Japan aanduiden.

In dit land zeggen ze  dat het jagen van de walvis de bron van het leven voor veel vissers is, maar zien ze niet dat het de vernietiging en dood voor de walvissen is?, of tellen alleen de “mensen”?

We moeten deze absurde tradities stoppen, we hoeven niet met deze fouten van onze voorouders door te gaan, wij kunnen een eind maken aan deze fouten die generaties lang  overgedragen zijn.

 

Ze begrijpen onze fouten

Maar ten overstaan van deze slachtingen is liefde en begrip het enige wat de walvissen voor ons voelen, ze weten dat deze begaan zijn door ons tekort aan bewustzijn en licht.

Daarom zullen we door hun nooit aangevallen worden, ze weten dat we wezens zijn met behoefte aan liefde en ze zullen altijd op zoek zijn dit op ons over te brengen, totdat we op een dag wakker worden uit deze bedwelming en wij hun met dezelfde ogen kunnen zien zoals zij ons zien.

Het alle belangrijkste waar wij over na moeten denken is dat ze onze zussen zijn en dat het recht verdienen om te in rust te leven, hiervoor is het onontbeerlijk dat we hun de plaats in ons hart geven  die ze zouden moeten hebben.

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Delen

 

 

Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Up
Up