You are here:

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Fundación Sabiduría del Corazón, Flora Rocha

Onze planeet maakt een van zijn ergste crises door waarin het gebrek aan Liefde en de onzekerheid over de toekomst iets is dat we dagelijks ervaren. Vandaar de noodzaak om vanuit het hart te strijden en om onze krachten als broeders te verenigen om de schade die onze omgeving en onze mensheid wordt aangedaan ongedaan te maken.

Het herstellen van het vertrouwen in onszelf en het hervinden van het Geloof is een van de missies van Wijsheid van het Hart, wat op zijn beurt slechts een afspiegeling is van de Liefde van die wezens die altijd dichtbij ons zijn geweest. Zij proberen ons te helpen om onze ware essentie te vinden middels duidelijke tekens die naar ons hart gestuurd worden. En hun aanwezigheid is even onbetwistbaar als hun oneindige Liefde en opoffering voor ons.

We zouden moeten weten dat deze plaats ons naar de ware magie zal brengen, naar onze echte essentie, en dat het voor deze reis slechts nodig is onze gevoelens te gebruiken en onze geest toe te staan dat te laten voelen en leven wat voor velen een fantasie is. Want als al dat fraais en die dingen die onze geest voeden en ons het Geloof verhogen fantasie zijn, dan is alles dat...

De Wijsheid die in eenieder bestaat zit vol oneindig prachtige dingen, bovendien bevat het een immense kracht die ons zal helpen het verloren Geloof in onszelf te herstellen en om de Liefde te begrijpen. Als we erin te slagen onze capaciteit om lief te hebben te verhogen, kunnen we ook een veranderingsproces beginnen tegenover dat wat ons omringt, wat zich zal vertalen in een verandering voor onze eigen mensheid.

Wees dus welkom voor deze fraaie herkenning van onze Wijsheid waarin we de Liefde en de kracht zullen begrijpen en dat we in staat zijn te helpen bereiken dat onze mensheid haar ware essentie en de oneindige weg van de Liefde terugvindt. Dit zal ons zonder twijfel uit de crisis helpen waarin de maatschappijen van deze planeet in geraakt zijn en zo zullen we erin slagen uiteindelijk de deuren naar het Oneindige Universum te openen...

 Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

NIEUWS

HET NIEUWE BOEK VAN FLORA ROCHA

Het nieuwe boek van Flora Rocha is vanaf nu te koop. Los Misterios de la Vida (De Mysteries van het Leven), wordt in het Spaans en in het Italiaans gepubliceerd.

De thema’s waar het in dit werk over gaat in zullen onthullend en interessant zijn: de onderwerpen lopen uiteen van de werkelijke nalatenschap van oude beschavingen tot het complot tegen het fenomeen UFO.De Aarde roept onze liefde!

Hoewel de Moeder Aarde ons het leven en alle voorwaarden gaf zodat we konden groeien en ons ontwikkelden, hebben we haar de laatste tijd in ruil slechts grote mishandelingen gegeven, veroorzaakt doordat we haar niet meer met het hart hebben gevoeld.

De Aarde ligt nu op sterven en voelt zich erg verdrietig door alles wat er aan het gebeuren is. Vandaar dat we ons moeten realiseren dat we ons op een fraaie plaats bevinden die onze bescherming nodig heeft.


Lees meer...


 

We kunnen de angst overwinnen

 

Angst is een schaduw die ons beperkt omdat het ons laat vergeten wie we in werkelijkheid zijn; strijders van het Universum in staat om de wereld te veranderen in het paradijs van weleer

 

Angst beperkt ons in veel grotere mate dan wij denken. Deze angst voor een eindeloos aantal zaken belet ons op een beslissende manier om de noodzakelijke stappen te zetten in de zoektocht naar antwoorden op onze vragen of op weg naar een oplossing voor onze ongerustheden.

 

Angst berooft ons van ons recht om op alle niveaus van onze mogelijkheden te genieten. Het bestaan van vele personen is geëindigd zonder dat ze ook maar in staat geweest zijn om de stappen op weg naar geluk of op weg naar begrip over wat hun missie was te zetten.

Lees meer... 

Gelukkige Lentenachtevening voor iedereen!

 

Dit begin van jaargetijde geeft  evenwicht aan,  wat op dit moment het belangrijkste is wat wij allemaal zouden moeten bereiken en door middel van liefde zullen we daarin slagen

 

Deze dag is zeer belangrijk want we maken plaats voor een nieuwe energetische fase in ons leven, een nieuwe energie die ons pad zal voeden, en waarin het de innerlijke verbinding met dat wat ons omringt zeer belangrijk is.

 

De Lentenachtevening betekent dat onze Moeder Aarde op dezelfde manier op het noordelijke als op het zuidelijke halfrond verlicht wordt. Dit geeft als voordeel hetzelfde evenwicht in onze eigen energetische centra.

Lees meer...

 De vlucht van de ziel

"De vlucht van vogels herinnert ons bij elke zucht en elke hartslag aan de vlucht van onze ziel...! ", Flora Rocha .Het beste is dat we niet slechts op verjaardagen van een taart kunnen genieten, want elke taart die op een feest gebruikt wordt, bijvoorbeeld, het doopsel, bruiloft, promotie, enzovoort, vervult deze taken.

Meer in Dagelijkse Wijsheid...

 

Ik wil in directe verbinding staan met God staan, hoe doe ik dat?

God heeft ons zoveel dingen gegeven daarin te slagen en vertoont Zichzelf overal!

Meer lezen in Grote Vragen...

 


Share/Save/Bookmark
Up

Wij raden...

Ontvang ons Nieuws

Ontvang ons Nieuws


Up
Up